Locatii pentru nunta – idei ce par desprinse din basme si povesti

Posted on

Ai visat dintotdeauna la ziua nuntii tale? Ai stiut mereu ca rochia alba ti se va potrivi perfect? Iar acum ca ziua cea mare se apropie cu pasi repezi, planificarea intregului eveniment nu reprezinta altceva decat o delectare. Ai ales florile, stii ce decoratiuni sa adaugi pentru a da farmec, lista cu invitati e si ea gata demult. Insa, mai ramane o provocare: gasirea unei locatii pentru nunta. Si nu vrei orice terasa sau restaurant, orice biserica sau orice cort pentru evenimente, ci cauti un loc care sa ramana intiparit in amintirea ta, dar si oaspetilor care iti vor fi alaturi.

Locatii pentru nunta
Locatii pentru nunta

Astfel, in acest material, vorbim despre locatii de nunta care pe noi ne-au impresionat pur si simplu. Te incurajam sa le cauti si, daca este posibil, sa le inchiriezi pentru marele eveniment. In caz contrar, foloseste elemente de decor care sa te ajute sa obtii o locatie minunata, chiar la noi.

Muzeul Flagler – fundal verde, decoratiuni albe

O dovada incontestabila de stil, asa am putea descrie pe scurt Muzeul Flagler, din Palm Beach, Florida. Asa ca nu este de mirare ca in topul cu locatii pentru nunta al vedetelor, sala de evenimente a acestui muzeu cu peretii zugravitii in verde smarald se numara printre optiunile de top. Ferestrele mari permit incaperii sa se scalde in lumina.

Locatii nunta - muzeu
Locatii nunta – muzeu

Locatii pentru nunta – o cladire veche decorata cu flori

Cine ar fi crezut ca o cladire veche ar putea fi locatia pentru nunta ta? Noi, cei care apreciem creativitatea si stilul original. Desigur, sa gasesti o cladire abandonata precum cea din imaginea de mai jos, poate fi o provocare, insa daca o faci, alege sa combini stilul vintage-prafuit cu elemente vesele, florale. Alege luminite, perdele si candelabre pentru a da farmec acestui loc.

Cladire veche

O casuta de la tara, impodobita cu stil

Cand vine vorba de o asemenea locatie, provocarea de a o gasi nu este la fel de mare ca in cazul unei cladiri abandonate. Iar secretul obtinerii acelui efect de wow in ceea ce priveste locatia in care urmeaza sa te casatoresti este sa investesti in flori, becuri colorate si eventual un candy bar care sa-ti indulceasca invitatii. Daca iti doresti, poti amenaja inclusiv un stand cu limonada proaspata. Iar daca tema este un country, mizeaza pe efectul florilor de camp, al celui oferit de floarea-soarelui sau altor asemenea ingrediente care reusesc sa dea farmec.

Casuta la tara
Casuta la tara

Gradina unui restaurant

Nu ai nevoie decat de un spatiu cu multa verdeata, pe care proprietarii sa te lase sa-l amenajezi dupa bunul tau plac. Iar in ceea ce priveste acest lucru, te ajutam noi. Impodobeste scaunele invitatilor cu pernute si flori, presara petale in drum spre locul in care va avea loc ceremonia. Creeaza un altar special din flori si frunze. Iar daca nu te pricepi sau nu ai timpul necesar, cere ajutorul unui designer.

Gradina restaurant
Gradina restaurant

Care dintre aceste locatii ti se par atragatoare?