Lista pentru nunta – fii gata de marele eveniment

Posted on

Lista pentru nunta

Care sunt cele mai importante liste pentru nunta?

Inainte de nunta, orice mireasa care vrea ca totul sa mearga perfect are de pregatit o multime de liste pentru nunta sa. Insa, avand in vedere ca sunt o multime de detalii de pus la punct, exista riscul sa te incurci in toate aceste liste pentru nunta. Drept urmare, ti-am pregatit o lista cu cele mai importante liste ale unei mirese, precum si cateva sfaturi utile pentru o organizare buna.

Lista pentru nunta cu… invitati

Practic, este cea mai importanta lista pentru nunta deoarece ea le influenteaza pe celelalte. Daca nu stii numarul aproximativ de invitati pe care ii astepti la nunta, nu poti sa stii exact cantitatea celorlalte detalii. Astfel, inainte de a comanda meniurile pentru nunta sau florile care sa decoreze localul, gandeste-te bine cine vrei sa-ti fie alaturi in ziua cea mare. Si tine minte ca lista pentru nunta cu invitati nu va putea fi definitivata pana cand acestia nu isi vor confirma prezenta la eveniment. Totodata, aceasta este cea care va influenta si lista cu marturii de nunta. Fiecare invitat trebuie sa primeasca un mic cadou.

Sfat extra: Nu adauga pe lista pentru nunta invitati care ti-ar strica buna dispozitie, ca de exemplu acea colega de facultate care te-a invidiat sau criticat mereu.

Lista pentru nunta cu… decoratiuni

Avand in vedere cate modele de decoratiuni dragute exista, cu siguranta vei fi foarte tentata sa alegi o multime de astfel de produse, ajungand sa-ti ruinezi bugetul. Insa daca iti faci inca de la inceput o lista pentru nunta cu decoratiuni si incerci cu tot dinadinsul sa o respecti, vei fi foarte avantajata. Astfel, poti incepe cu cele pentru candy bar, apoi continua cu cele pentru locatia in care se va tine petrecerea de nunta.

Sfat extra: Nu cumpara niciodata decoratiuni de nunta, fara sa alegi tema pentru acest eveniment. Este foarte important ca acestea sa fie adaptate temei, indiferent care este aceasta.

Lista pentru nunta cu… alimentele care provoaca alergii

Unul dintre lucrurile cele mai enervante atunci cand vine vorba de cuplurile care se casatoresc este faptul ca acestia au grija doar de o mica parte dintre invitati, de regula, rudele si prietenii cei mai apropiati. Insa, nimeni nu trebuie sa se simta dat la o parte deoarece va ajunge sa critice aspru evenimentul la care tocmai a luat parte. Asa ca acorda atentie fiecarui detaliu si afla daca vreunul dintre oaspetii tai sufera de alergii la alimente sau poate chiar la flori. Iar in cazul in care raspunsul este afirmativ, trebuie sa comanzi un meniu special pentru aceste persoane. Acelasi lucru este valabil si pentru vegetarieni.

Lista pentru nunta cu… flori

Intr-adevar, florile sunt separate de decoratiunile pentru nunta. Tocmai de aceea, lor trebuie sa li se acorde un tratament aparte. Iar pentru a face ceva economii, iti recomandam sa pui pe lista flori de nunta de sezon. Astfel, daca nunta are loc primavara, poti incepe cu flori precum lalele vesele, apoi poti continua cu margaritar, liliac, miniroze, zambile si altele asemenea. Acestea vor raspandi o aroma fresh, uimitoare, in localul in care sunt asezate.

In afara de aceste liste, asteptam sa ne spui si tu ce altceva ai mai adauga tu in agenda ta cu pregatiri pentru nunta. Ne poti lasa raspunsul in comentarii, mai jos.