Invitatii de nunta pentru toamna

Posted on

Salutam aceasta perioada superba de toamna cu entuziasm si cu inspiratie cat cuprinde. Asa ca in aceasta dimineata ceva mai rece, ne gandeam cat de bine ar arata niste invitatii de nunta decorate in stil tomnatic. Asa ca zis si facut. Si venim cu doza de creativitate a saptamanii, recomandand urmatoarele modele de invitatii de nunta pentru toamna pe care noi le adoram.

Ceva special

Aceasta nu este o invitatie cu forma clasica. Este un model special la care principala atractie este o frunza imbracata in culorile tomnatice care dau un farmec aparte intregului model. Interesant este si modul de deschidere al acestei invitatii, conferind suficienta intimitate mesajului.

Plicul face diferenta

Si daca tot vorbim de invitatii diferite, foarte populare in ultima vreme au devenit si cele care sunt realizate pe o hartie mai rezistenta, eventual confectionata dintr-un carton subtire. Insa, asta nu este tot. Acestea sunt vin insotite si de un plic special, insotit de elemente decorative speciale.

Eleganta si simplitate

Invitatiile de nunta simple si elegante isi fac loc si in acest sezon tomnatic. Acestea arata fermecator si sunt ideale pentru cei care prefera un stil clasic, in care eleganta este data de elemente de finete precum fontul ales pentru redactare a mesajului.

Invitatii de nunta pentru toamna – stil fantasy

Si daca tot vorbim despre invitati de nunta pentru toamna, trebuie sa amintim si pe cele care par desprinse din povestile copilariei. Acestea par desenate sau pictate si au o alura joviala, menita sa-i binedispuna pe oaspeti.

Invitatii de nunta cu o singura fata

Cine a zis ca invitatiile trebuie sa contina si coperti? Acestea pot fi realizte dintr-o singura bucata, mesajul fiind simplu si concis. Farmecul tomnatic poate fi redat prin designul floral.

Acestea fiind zise, speram ca ti-ai gasit doza de inspiratie pe website-ul Maya Fashion si asteptam cu drag sa te reintorci pe blogul nostru, unde incercam sa tinem pasul cu tendintele din acest domeniu atat de frumos.