Invitati la nunta – alege doar persoanele potrivite

Posted on
Invitati la nunta – alege doar persoanele potrivite

Goana dupa invitati la nunta este o practica destul de des intalnita in ultima vreme. Avand in vedere faptul ca multe nunti din tara noastra sunt vazute ca o practica buna pentru a face rost de bani. Insa, exista anumite limite in ceea ce priveste acest lucru. Si va prezentam o lista cu invitatii care nu au ce cauta sub nicio forma la evenimentul vostru special daca va doriti ca acesta sa fie unul absolut perfect.

1 – O ruda care nu face altceva decat sa strice buna dispozitie

Nu ne putem alege familia, dar ne putem alege singuri lista cu invitati la nunta. Drept urmare, gata cu compromisurile. Nu trebuie sa invitam o ruda doar pentru ca legile nedrepte ale universului au facut ca ea sa fie parte din familia noastra. Discuta cu viitorul sot / sotie si decideti impreuna daca are rost ca ruda respectiva sa fie prezenta. Iar daca simplul fapt ca ea va imparti acelasi loc cu tine iti da fiori, renunta inca de pe acum la acest gand chinuitor.

2 – O colega de facultate invidioasa sau barfitoare

Ok, ai fost nevoit/a sa imparti aceeasi sala de curs cu o colega, fara a putea protesta. Insa, de ce sa o inviti la nunta? Singurul motiv pentru care va fi prezenta acolo este pentru a avea ce povesti dupa eveniment. Si, bineinteles ca se va rezuma doar la partile mai putin placute! Sigur va lansa zvonuri nefondate despre cat de aiurea a fost petrecerea de nunta pe care ai organizat-o, cat de nepotrivita a fost rochia de mireasa pe care ai imbracat-o sau cat de lipsite de inspiratie au fost decoratiunile pe care le-ai ales. Chiar ai nevoie de asa ceva? Noi zicem ca nu.

Invitati la nunta – alege doar persoanele potrivite

3 – Un vecin/ o vecina cu care ai avut un conflict

In aceasta situatie, iti putem oferi doua solutii: fie faci pace cu persoana respectiva si apoi va bucurati impreuna de eveniment, fie alegi sa o tai de pe lista cu invitati la nunta. Prima varianta este cea optima. Insa, totul depinde de ceea ce simti tu. In orice caz, in ziua marelui eveniment ai dreptul de a alege pe cine sa inviti la nunta si pe cine nu. Si nimeni nu te poate invinovati.

4 – Fostul/ fosta iubita/a

Daca nu ai ramas in relatii bune cu fostul sau fosta, nu are niciun rost sa il/o inviti la nunta. Sau daca stii ca acesta sau aceasta mai are sentimente pentru tine. Nu ai face altceva decat sa inrautatesti situatia sau sa il/o pui intr-o situatie jenanta. Cel mai bine este ca trecutul sa ramana acolo unde ii este locul: in trecut si fiecare sa-si vada de viata lui/ ei.
Asadar, aceastea sunt cateva exemple de invitati la nunta care ar trebui, pe cat posibil, evitati. Avand in vedere faptul ca acest eveniment este de cele mai multe ori unic in viata, experienta trebuie sa fie una cat mai placuta.