Insula Kefalonia – shooting Maya Fashion colectia 2020

Posted on

Cu emotie si mult vibe pozitiv, ne pregatim bagajele pentru urmatorul eveniment pe care ne dorim sa-l impartasim cu voi, cei care ne urmariti blogul si activitatea: shooting Maya Fashion colectia 2020.

Este vorba despre cea de-a doua colectie din acest an, care se anunta la fel de feminina, diafana si seducatoare precum cea pentru care am calatorit tocmai in taramul de basm Alberobello.  Dincolo de asta, designerul Mariana Florea a inserat o multime de elemente surpriza care isi propun sa va incante privirile. Insa, pana sa va dezvaluim fotografiile, vorbim putin si despre destinatie.

Kefalonia - Grecia shooting Maya Fashion
Kefalonia – Grecia shooting Maya Fashion

Asa ca, locul de vis spre care plecam in aceasta toamna este insula Kefalonia, aflata in Grecia, taramul zeilor, al maslinilor si al peisajelor de vis in care muntele se uneste cu marea.

Insa, dincolo de toate aceste aspecte pe care le stim cu totii despre Grecia, ceea ce ne-a fascinat pe noi a fost arhitectura aparte a acestei tari. Oraselele cochete precum Fiskardo si Assos sunt doua locuri cu o istorie captivanta si un farmec tipic mediteranean. Tocmai de aceea, in noua noastra aventura vom poposi pe aceste meleaguri si vom cauta sa le surprindem frumusetea in fotografii.

Shooting Maya Fashion in Grecia
Shooting Maya Fashion in Grecia

Fiskardo ne va intampina cu intimitatea portului sau micut, cu asezari tipic grecesti, cu bazilici si o plaja cu nisip fin. In Assos ne asteapta un castel de poveste, flori colorate care insufletesc peisajul si marea cu intreaga sa splendoare.

In plus, daca urmariti shootingurile noastre, veti observa ca intotdeauna alegem locuri in care nu doar peisajul sa fie unul de vis, ci si intrega atmosfera. Ne indreptam spre destinatii de vacanta si cautam sa redam bunadispozitie si ospitalitatea oamenilor pe care ii intalnim.

Pe cine avem alaturi la shootingul Maya Fashion colectia 2020?

Asa cum v-am obisnuit, cand plecam la o sedinta foto, suntem inarmati cu entuziasm si profesionalism. Iar designerul nostru, Mariana Florea, a reusit nu doar sa creeze rochii minunate, ci sa adune si o echipa de oameni care pun pasiune in tot ceea ce fac. Si tocmai de aceea, rezultatele de la shooting nu au dat niciodata gres.

Colectia Maya Fashion 2020
Colectia Maya Fashion 2020

Asadar, pornim cu entuziasm catre Kefalonia impreuna cu modele Raluca Mos si Claudia Benu. Pozele noastre vor fi realizate de catre partenerul nostru de incredere, Cristi Iancu. Si totul va arata perfect atat datorita rochiilor, cat si datorita makeup artistului Ionela Dumitru si hairstylistul Sebastian Calinescu.

Acestea fiind zise, ne intoarcem la impachetat. Insa, asa cum v-am obisnuit, vom reveni cu detalii despre ce a insemnat experienta noastra in Kefalonia.