Inspiratie pentru o nunta de vis

Posted on

Astazi va prezentam detaliile unei petreceri de nunta de vis. Si pentru ca suntem de parere ca secretul unei petreceri reusite consta in atentia la detalii, iata cateva sugestii pentru un eveniment diferit si intim.

Invitatii de nunta in forma de carte postala

Timbre, flori, culori… si daca le combini armonios rezulta invitatii de nunta speciale, colorate, vesele si atragatoare vizual. Sunt ideale atat pentru o nunta de vis cu tematica vintage, cat si pentru cei care aleg drept tema calatoriile.

invitatie de nunta - carte postala
invitatie de nunta – carte postala

In ceea ce privestea partea cu timbrele, le poti adauga direct pe plic, conferindu-i un aspect tare chic. Asigura-te ca acestea sunt distribuite din timp invitatiilor la eveniment.

Inel simplu

Un design finut si simplu poate conferi un farmec aparte unui inel. Iar acest lucru este important deoarece el are o deosebita importanta spirituala, simbolizand uniunea a doua destine.

inel simplu
inel simplu

Se asaza perfect pe degetele firave ale unei mirese gingasa si arata foarte bine in shootingul pe care le-ai pregatit cu minutiozitate pentru nunta de vis.

Un buchet de flori bogat

Buchetul de flori este unul dintre elementele de baza ale unei nunti. Tocmai de aceea, pentru un eveniment reusit, recomandam un model bogat, alcatuit din modele diferite de frunze si flori. Cestea se combina perfect, intr-un model de buchet pe care ti-ai dori sa-l pastrezi pentru tot deauna.

buchet de flori bogat
buchet de flori bogat

Tort simplu

Desi in acest an se poarta modelele de tort impunatoare, acestea sunt alese si in functie de numarul de invitati.

tort de nunta simplu
tort de nunta simplu

Astfel, in cazul unei petreceri mai restranse, nu are niciun rost sa alegi un tort urias, ci poti opta lejer pentru un tort simplu, imbracat in glazura si decorat cu cateva elemente simple: flori, fundite sau margele. Acestea sunt unele dintre cele mai populare optiuni, insa tu poti alege si altceva.

Acestea fiind zise, speram ca te-am energizat cu o doza de inspiratie. Asteptam cu nerabdare sa vedem poze si de la evenimentul tau.