Inaugurare sediu Maya Fashion Bucuresti

Posted on

Au mai ramas doar cateva zile pana la inaugurarea noului sediu Maya Fashion din Bucuresti. Si mentionam ca asteptam cu nerabdare ziua de 29 noiembrie, cand ne vom intalni cu totii sa petrecem.

Am amenajat cu drag noul spatiu pentru voi, iubitoarele de frumos, si va asteptam sa descoperiti modelele de rochii de mireasa pe care sa le purtati cu drag in ziua cea mare.

Un nou sediu Maya Fashion Bucuresti – noi surprize

Si pentru ca ne aflam la ceas de sarbatoare, pentru acest eveniment special am pregatit o multime de surprize.

In primul rand, va avea loc lansarea oficiala a colectiei Seduction, a doua colectie de rochii de mireasa pentru 2019. Aceasta se adreseaza femeilor care cauta ceva diferit pentru ziua nuntii lor.

Astfel, in colectie gasiti modele care transmit un vibe pozitiv, prin doza de nonconformism folosita pentru a imbina elemente precum dantela, tulle-ul fin, matasea si aplicatiile feminine.

Noul sediu Bucuresti
Noul sediu Bucuresti

Totodata, in noul sediu Maya Fashion din Bucuresti, veti gasi si modelele din colectia Platinum 2019, modele pe care le-ati vazut deja la targul Mariage Fest. Iar daca nu ati apucat sa ajungeti la targ, acum este ocazia perfecta sa le vedeti. Platinum si Seduction se completeaza armonios, reprezentand o imbinare de doua stiluri care vor domina tendintele anului 2019.

Si pentru ca ne mutam in casa noua, am pregatit pentru voi cabine de proba destul de generoase, astfel incat sa aveti loc suficient, dar intimitatea necesara.

Pentru a vedea cum arata o parte din rochiile de mireasa dedicate anului 2019, am pregatit si o defilare a modelelor noastre.

Sediu nou Maya Fashion
Sediu nou Maya Fashion

In al doilea rand, cu ocazia inaugurarii noului sediu, va asteptam cu REDUCERI, care vor intra in vigoare incepand cu 3 decembrie 2018. Astfel, pentru viitoarele mirese care achita 50% din valoarea modelului de rochie ales, oferim 10% reducere, iar pentru cele care aleg sa achite integral rochia, reducerea oferita va fi de 15%.

Va reamintim ca sediul Maya Fashion se gaseste pe Bulevardul Unirii, nr. 7, bloc 1C, iar evenimentul de inaugurare va avea loc intre orele 11-15. Va asteptam cu drag sa ciocnim o cupa de sampanie si sa ne indulcim cu delicatese de la candy bar.