Impresii Mariage Fest 2019 – editia de toamna

Posted on

Asa cum va promiteam in articolul anterior, am revenit cu impresii de la targul la care am participat in acest weekend,  Mariage Fest. Este editia de toamna de anul acesta la care am luat parte cu drag.

Maya Fashion 2019
Maya Fashion 2019

Si, ca de obicei, experienta a fost una a fost deosebit de placuta. Iar asta datorita faptului ca am avut ocazia sa ne intalnim cu voi, clientele noastre, iubitoarele de frumos, de rochii nonconformiste, seducatoare si feminine. Am stat de vorba, am schimbat impresii si v-am ajutat sa gasiti modele care vi se potrivesc perfect.

Din respect pentru voi, clientele noastre, cautam in permanenta sa imbunatatim serviciile de consiliere in ceea ce priveste alegerea rochiilor de mireasa.

Colectia de rochii de mireasa Maya Fashion 2019 - editia de toamna
Colectia de rochii de mireasa Maya Fashion 2019 – editia de toamna

Pe langa asta, evenimentul Mariage Fest a avut pentru noi o dubla semnificatie. Odata cu participarea la targ, am ales sa lansam oficial o parte din colectia Maya Fashion 2019 de rochii de mireasa, numita Platinum si am fost incantati sa vedem cat de bine a fost primita, ea fiind deja disponibila atat pe pagina noastra de Facebook, cat si pe website.

Modele care imbina perfect stilul nonconformist cu broderia feminina si tulle-ul fin au facut deliciul a numeroase mirese care au ales sa viziteze la standul nostru. Cel mai mult ne-a bucurat faptul ca viitoarele mirese cauta modele de rochii iesite din tipare, originale si creative. Si tocmai acestor exigente incercam noi sa raspundem.

Anul 2018 se apropie cu pasi repezi de final. Insa, pana sa ne luam la revedere de el, mai avem cateva surprize pentru voi. De la reduceri si pana la o noua lansare de rochii de mireasa, de toate va veti bucura pana sa pasim in 2019.

Astfel, va invitam sa urmariti in continuare blogul nostru si fiti cu ochii pe pagina de Facebook si de Instagram unde vom posta detalii referitoare la viitoarele evenimente.