Impresii de la a doua editie Mariage Fest 2018

Posted on

Impresii de la a doua editie Mariage Fest 2018

Timpul… un fenomen curios. Dragilor, a trecut si a doua editie Mariage Fest 2018. Si, ca de obicei, am revenit cu impresii referitoare la acest eveniment. Editia de weekendul trecut ne-a oferit posibilitatea sa impartim zambete si emotii cu viitoarele mirese care cercetau cu ochii curiosi fiecare detaliu al rochiilor noastre.

Desi vremea a fost una specifica unei primaveri capricioase, editia acestui targ s-a bucurat de succes. Miresele nu s-au speriat de temperaturile neprietenoase si au venit intr-un numar impresionant la targ pentru a-si alege rochia perfecta.

Participarea noastra la targ a insemnat trei zile de reduceri la toate modelele din colectiile lansate. Insa, nu vrem sa credeti ca surprizele se opresc aici. Fiti in continuare cu ochii pe blogul nostru si pe pagina de Facebook unde va tinem la curent cu noutatile, evenimentele la care luam parte si modelele de rochii pe care le avem.

In incheiere, am vrea sa le multumim tuturor mireselor care ne-au vizitat standul si le promitem ca vom avea grija ca acestea sa se bucure de cele mai frumoase rochii!