Idei de nunta imprumutate de la italieni

Posted on

Calatorind pe meleagurile italienesti si participand la diverse evenimente frumoase in acele locuri divine, am reusit, de-a lungul vremi,i sa adunam cateva idei care sa ne permita sa va oferim cateva recomandari si in materie de evenimente locale. Si cum industria wedding este specialitatea noastra, am decis sa incepm cu ea. Drept urmare, in acest articol va oferim cateva sugestii despre ce inseamna o petrecere de nunta organizata in Italia. Asadar, va rugam sa parcurgeti lista cu idei de nunta cu inspiratie mediteraneeana, alegandu-le doar pe cele care vi se potrivesc cel mai bine.

Idei de nunta in stil italian – Un bar mobil… la propriu

Italienii sunt iubitori de limonada, espresso, vinuri si… desigur prosecco. Totodata, asa cum probabil stiti deja, italienii sunt iubitori si de masini mici, cochete, care se strecoara usor pe stradutele inguste ale oraselor pline de farmec. Iar de aici le-a venit ideea unui bar mobil, reprezentat chiar de caroseria unei masini. Acesta poate fi folosit pentru a servi limonada, smoothiuri racoritoare cu fructe si gheata sau clasicele vinuri sau prosecco. Arata fancy si se potriveste perfect iubitorilor de ceva inedit.

Extra tip – Nu uita sa atasezi masinutei mesajul clasic „Just married”.

Idei de nunta in stil italian – Becuri si luminite

In loc de clasicele restaurate, italienii prefera nuntile fancy in aer liber. La acestea se adauga si aranjamentele florale diafane si atragatoare, precum si o aranjare a meselor asemenea unei terase in aer liber. Si cum o terasa nu este completa fara beculete, va invitam sa adaugati pretutindeni. Indiferent daca sunt simple sau colorate, acestea arata dragut si sunt ideale pentru a crea o lumina intima si placuta.

Extra tip – In categoria de idei de nunta, includem si faptul ca ai putea sa adaugi perne confortabile pe scaune, astfel incat acestea sa fie cu adevarat condortabile.

Idei de nunta in stil italian – Buchete mari de flori

Italienii adora florile. Iar asta se cunoaste in modul in care isi docoreaza gradinile, casele sau terasele. Iar petrecerile de nunta nu sunt deloc o exceptie de la acest fapt. Ele arata bine si cuceresc vizual invitatii. Dincolo de asta, acestea arata foarte bine in fotografii si se dovedesc o completare perfecta a rochiilor de mireasa.