Greseli frecvente pe care le fac miresele in dimineata nuntii

Posted on

Dimineata dinainte nuntii este una dintre cele mai agitate, avand in vedere faptul ca orice viitoare mireasa isi doreste ca totul sa mearga perfect. Insa, din dorinta ca totul sa fie bine, poti ajunge sa devii foarte stresata si sa faci anumite greseli. Iata care sunt cele mai frecvente.

Top greseli frecvente pe care le fac miresele in dimineata nuntii:

 • Atac de panica. Dimineata dinaintea nuntii poate fi una destul de coplesitoare, din cauza tuturor lucrurilor care trebuie puse in ordine. Astfel, nu este de mirare ca multe femei ajung sa se panicheze. Acestea incep sa planga de nervi sau sa fie atat de speriate incat sa-si doreasca sa renunte din cauza ca li se pare ca raman fara timp.
 • Pantofi incomozi. Viitoarele mirese sunt intotdeauna preocupate doar de modul in care vor arata in ziua nuntii, neluand in calcul si cat de comoda este tinuta lor. Tocmai de aceea, ele ajung sa poarte rochii mult prea voluminoase sau pantofi mult prea incomozi care le provoaca bataturi si o stare de nervozitate.

  Foto ©Florin Stefan
 • Renuntarea la micul dejun. Din cauza stresului si a agitatiei din dimineata nuntii, miresele aleg sa nu manance nimic. Insa, acest lucru nu face altceva decat sa le sece de energie.
 • Sursa foto: Google
 • Prea mult alcool. Tot stresul este de vina pentru faptul ca viitoare mireasa ajunge sa consume prea mult alcool. Exista femei care cred ca alcoolul le ajuta sa se linisteasca, insa, ele trebuie sa tina cont de faptul ca le va fi cu atat mai greu sa paseasca pe tocuri, intr-o rochie elganta, dupa ce au consumat ceva alcool.
 • Sursa foto: Google
 • Stres din cauza vremii. Vremea poate fi un factor radical de stres pentru tine. Insa, trebuie sa te gandesti la faptul ca nu o poti controla.

Sfaturi care sa te ajute sa eviti greselile enumerate mai sus:

 • Fa o lista cu cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. Insa, nu te rezuma doar la asta. Gandeste-te bine dinainte cat de mult ti-ar ocupa toate acestea si cum vei reusi sa le rezolvi pe toate in timp util. Totodata, nu ezita sa ceri ajutorul domnisoarelor de onoare.
 • Nu lasa niciodata task-uri precum decorarea meselor sau candybarul pentru dimineata dinaintea nuntii. Acestea iti vor ocupa foarte mult timp si te vor face sa obosesti foarte usor.
 • Pregateste-ti gustari pe care sa le servesti pe parcursul evenimentului. Avand in vedere faptul ca ai foarte multe lucruri de facut, nu vei avea timp sa servesti o masa linistita.
 • Incearca sa mergi la culcare mai devreme. Chiar daca ai o multime de emotii, pentru a evita stresul ai nevoie de odihna.
 • Probeaza rochia de mireasa, de mai multe ori, inainte de marele eveniment. In dimineata nuntii, tot ce trebuie sa faci este sa o imbraci. Totodata, probeaza accesoriile si pantofii.
 • Ia masuri in cazul in care urmeaza sa ploua. Pe langa faptul ca este firesc sa urmaresti cu sufletul la gura prognoza meteo, nu te baza pe faptul ca aceasta nu o sa se schimbe. Ba dimpotriva. Drept urmare, ia masuri de siguranta. Alege o locatie care sa aiba atat o gradina sau o curte frumos decorata, cat si un restaurant cochet in care invitatii sa beneficieze de cele mai bune conditii.

Distribuie unei prietene care urmeaza sa se casatoreasca.