Ghidul Miresei 2019 – Maya Fashion prezenta la eveniment

Posted on

Dragile noastre,

Maya Fashion are placerea de a va invita la cel mai MARE si cel mai important TARG DE NUNTI din tara: Ghidul Miresei 2019.

Asa cum v-am obisnuit, ne dam intalnire la ROMEXPO, Bucuresti, in perioada 22-24 februarie 2019, unde va asteptam cu rochiile din colectiile noi si mult indragite: Platinum si Seduction.

Si pentru ca acest eveniment este unul special pentru noi, vrem sa impartim bucuria cu voi. Astfel, va oferim o reducere de 10% la modelele din cele doua colectii, reducere de care puteti beneficia pe toata perioada targului.

Va punem la dispozitie rochii lucrate cu drag, pentru femei puternice, dar in acelasi timp delicate, seducatoare si nonconformiste.

Totodata, vrem sa va mentionam ca ne bucuram mult pentru modul in care au fost primite cele doua colectii de rochii de mireasa Maya Fashion din 2019.

Foarte multe viitoare mirese ne-au oferit feedback pozitiv in legatura cu modelele create, iar noi nu putem decat sa va spunem ca ne vom stradui in continuare sa va oferim rochii de calitate, elegante si seducatoare.

Ghidul Miresei 2019
Ghidul Miresei 2019

Dincolo de asta, va mentionam ca acesta este ultimul targ din sezon la care luam parte, perioada urmatoare fiind dedicata pregatirii modelelor pe care voi le-ati ales sau urmeaza sa le alegeti. Asa ca cel mai probabil ne vom da intalnire la probe.

De asemenea, pregatim si cateva surprize. Insa, preferam sa nu dezvaluim prea multe, deocamdata.

Acesta fiind zise, va dorim spor in gasirea rochiei perfecte la superevenimentul Ghidul Miresei 2019.

rochii de mireasa 2019
rochii de mireasa 2019

Si va reamintim ca va stam la dispozitie cu sugestii si suport pentru ca tinuta pe care o veti purta in ziua cea mare sa fie una cu adevarat speciala. Suntem siguri ca rochiile noastre va vor ajuta sa cuceriti toate privirile  celor prezenti la eveniment.

Fiti cu ochii pe pagina noastra de Facebook pentru ca vom reveni cu poze si detalii de la targul Ghidul Miresei 2019.