Fotografii nunta 2019

Posted on

Dupa ce am discutat despre tendinte in materie de nunti 2019, este timpul sa vorbim si despre fotografii nunta 2019. Ce se poarta in materie de shootinguri? Care sunt cele mai bune idei si cum le poti folosi pentru evenimentul tau?

Si incepem astazi cu o serie de poze care includ… petale. Astfel, este vorba despre acele poze pe care mirii le fac fie atunci cand ies de la cununia civila sau de la cea religioasa si care presupun folosirea de petale. La fel precum bucatile de conffetti, petalele creeaza un efect spectaculos, care poate fi imortalizat cu ajutorul fotografiilor.

Si iata cum stau lucrurile.

Petale albe de flori
Petale albe de flori

Cateva detalii de care trebuie sa tii cont pentru fotografii nunta 2019

Roaga una dintre domnisoarele de onoare sa ofere cornete cu flori personalizate invitatilor pe care i-ai ales pentru a-ti fi alaturi la evenimentul tau atat de special.

De asemenea, poti opta pentru varianta de a avea o Flower Girl. De regula, se aleg fetite micute (5-10 ani) care simbolizeaza in acelasi timp ideea de puritate. Este un obicei promovat in special de americani si de catolici.

Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont este faptul ca trebuie sa discuti cu fotograful despre cadrele pe care vrei sa le obtii. Acesta va stii exact ce are de facut, mai ales fotografiile cu petale sunt unele dintre cele mai populare.

Nunta cu petale - Nunti 2019
Nunta cu petale – Nunti 2019

Petalele de flori pot juca un rol desosebit si atunci cand vine vorba de nunta, in general. Iar daca acestea sunt asortate si cu restul florilor din decor, atunci efectul va fi unul si mai spectaculos. Se poarta petalele de trandafiri, dar si cele de bujori sau alte flori care au caracterul de a-si desprinde usor aceste petale.

Poti oferi, de asemenea, marturii care includ petale. Acestea poarta denumirea de potpourri si pot fi combinate cu bucati de fructe, frunze uscate si uleiuri esentiale care se sa le ajute sa-si pastreze aroma deosebita.