Florile si aranjamentele florale

Posted on

 

Si in anul 2015, trandafirii, hortensiile, bujorii, daliile si piciorul cocosului se afla in topul preferintelor mireselor. Si asta deoarece sunt romantice si versatile, aratand perfect fie ca organizezi o nunta formala sau una mai relaxata.

wedding-flowers-1

Elementele verzi sunt de asemenea in trend. Crengutele de rozmarin sau menta, frunzele de lamai sau magnolie, iedera sau feriga sunt folosite impreuna in moduri surprinzatoare pentru a crea aranjamente florale inedite, fie ca impodobesc sala de nunta, masa, scaunele sau peretii.

wedding-flowers2

Anul acesta se poarta si aranjamentele ce dau impresia de „proaspat cules”. Sunt recomandate florile de sezon, din regiunea unde are loc nunta. Nici buchetele nu fac exceptie de la acest trend: ele trebuie sa arate ca si cum tocmai au fost alese de pe camp sau din gradina. Poti adauga chiar si alte elemente, in ton cu culoarea florilor, precum fructe mici sau ghinde.

wedding-flowers-3

Aranjamentele florale nu mai sunt limitate la centrul mesei – ele vor fi suspendate deasupra acestora. Candelabrele de flori se afla printre noutatile acestui an, ele dand un aer magic nuntii tale, fie ca aceasta este organizata in interior sau afara.

wedding-flowers-4