Diadema – cel mai in trend accesoriu al anului 2016

Posted on

 

Anul acesta diadema se poarta cu orice si oricand. Ceea ce conteaza insa, este sa alegi un model in trend si sa il asortezi cat mai bine cu celelalte elemente ale tinutei.

diademe-2016

Pe vremuri diademele reprezentau un element feminin care completa cravata alba a unui domn, inlocuia pe timpul noptii palaria purtata in timpul zilei si de asemenea erau considerate varful aisbergului in ceea ce privea bijuteriile. Astazi insa fiecare femeie este privita ca o printesa, iar in ziua nuntii este regina propriei petreceri.

diademe-modele-2016

Modelul cel mai in voga de diadema, pare a fi cel stil printesa, un amestec de sclipire, delicatete, care exprima inocenta si sensibilitate. Si chiar daca pare ca anul acesta se poarta peste tot, diadema ramane totusi un accesoriu exclusiv destinat mireselor si printeselor. Cel putin pentru moment.

diademe-printesa

Pe langa modelul stil printesa, grunge este un alt model care face ravagii pe podiumurile din intreaga lume, iar in ziua nuntii, asortat cu o rochie vintage cu siguranta te va scoate din tipare.

diademe-gunge

Tie ce model de diadema iti place cel mai mult?
Citeste si care sunt trendurile in meterie de bijuterii in 2016.