Detalii pentru o cununie civila in 2020

Posted on

Ce inseamna sa organizezi o cununie civila in 2020?

Inseamna sa ai curajul de a organiza un eveniment restrans. Dar in acest caz Less is More.

Daca te numeri printre miresele care au ales sa organizeze macar cununia civila in acest an marcat de incertitudine si provocari, inseamna ca poti oferi invitatilor tai o experienta inedita.

Si iata ce intelegem noi prin Less is More:

  • Mai putini invitati, dar ocazia perfecta de a relationa cu fiecare dintre ei, de a le oferi marturii si a-i face sa se simta speciali.
  • Ocazia perfecta pentru un eveniment in aer liber: poate fi vorba de o terasa cocheta, o gradina cu flori de sezon, o curte frumos decorata. Fiind vara, temperaturile generoase te ajuta sa te bucuri de seri placute.
  • Oportunitatea de a investi mai mult in calitate si nu in cantitate: poti alege un meniu mai bogat si delicios, poti comanda un candy bar mai mic, dar mai fancy, poti alege buchete de flori si aranjamente mai spectaculoase. Cu alte cuvinte, orice te ajuta sa te simti speciala.
  • In loc de o cununie civila obisnuita, poti propune o petrecere tematica. Si cum numarul invitatilor nu este foarte mare, va fi mai usor sa-i convingi sa poarte tinute care sa se potriveasca tematicii alese.

Iar daca iti mentii vibe-ul pozitiv si increderea, totul va fi bine. Stim, suna cliseic si auzit-o poate, de la toate persoanele dragi tie. Insa, in vremuri precum cel din 2020 este important sa stii ca toti oamenii dragi iti sunt alaturi.

Tocmai de aceea, ne aratam si noi sustinerea fata de viitoarele mirese.

Si apropo de cununii civile, avem o colectie noua de rochite pregatite pentru toate miresele din acest an pe care le admiram pentru determinare si curaj.

Iar pentru a va ajuta sa va simtiti (si mai) speciale, am ales materiale care sa va puna in evidenta frumusetea.

Deocamdata colectia este disponibila in showroomul din Bucuresti.

Adresa magazinului nostru o gasiti aici.

Iar noi iti stam la dispozitie cu toate detaliile care sa te ajute sa-ti alegi rochia de cununie civila potrivita.