Destinatii pentru luna de miere in 2018

Posted on

Rochia, pantofii, costumul, restaurantul, aranjamentele florale, muzica, toate sunt daca nu aranjate macar planuite in cel mai mic detaliu. Acum este timpul sa te ocupi de rezervarile pentru luna de miere si pentru ca stim ca iti doresti ca acea perioada, primele zile din viata voastra de familie proaspat unita, sa fie una de neuitat, venim in intampinarea ta cu acest articol care iti prezinta cele mai cautate destinatii pentru luna de miere in 2018.

#1. Bali, Indonezia

Prima pe lista preferintelor este aceasta insula fantastica. Vegetatia luxurianta, culturile de cafea si ceai, marea azurie si nisipul fin, plus cultura hindu, bogata si fascinanta, fac din aceasta insula destinatia ideala pentru a crea amintiri de pastrat in cufarul cu experiente. Preturile sunt accesibile, iar daca mergeti in extrasezon tarifele vor fi si mai avantajoase.

 

#2. Maldive

O mie de insule de corali situate in arhipeleag, plaje cu nisip atat de fin ca nici nu-l simti printre degete, plaje pustii luminate de plancton bioluminiscent, ei bine, am spus suficient. Maldive a fost si ramane in continuare una dintre destinatiile cele mai spectaculoase in care iti poti petrece luna de miere.

#3. Croaziera in Caraibe

Daca va doriti o luna de miere cu cat mai putine batai de cap, dar antrenanta in acelasi timp, va puteti imbarca pe o croaziera in jurul numeroaselor insule din Marea Caraibelor. Este adevarat ca bugetul poate fi putin mai mare decat in cazul celorlalte doua destinatii prezenatate mai sus, insa programul este organizat si destul de antrenant pe deasupra.

#4. Zanzibar, Tanzania

In Zanzibar mergi ca sa pierzi notiunea timpului, ca sa lenevesti pe plaja cu un cocktail in mana, ca sa lasi soarele sa te rasfete si ca sa te detasezi de stresul provocat de organizarea nuntii. Plajele scoase parca din cartile postale, peisajele parca editat in photoshop si cultura aparte si interesanta creaza atmosfera ideala pentru a petrece un sejur magic alaturi de partenerul tau. Ce alta destinatie mai potrivita poti gasi pentru a face asta?

#5. Thailanda, Krabi

Ventura, strigati… Thailanda! Plaje albe, recifuri de corali, pesteri, cascade si insule nepopulate, cam asta este ceea ce-ti ofera aceasta destinatie. Si desigur fascinantul Bangkok sau Chiang Mai nu pot scapa ne vizitate. Este locatia ideala pentru cuplurile de aventurieri.

Tu unde mergi in luna de miere?