Destinatii luna de miere 2020 – 2021

Posted on

Ca sa mai indulcim putin lucrurile de anul acesta, o sa vorbim despre cateva destinatii luna de miere pe care nu ai cum sa nu le adori.

Iar daca intentionezi sa te casatoresti anul acesta sau in 2021, trebuie neaparat sa pui pe lista cel putin o locatie care include si plaja, nisip fin si o mare/ un ocean in care sa te racoresti.

Daca esti genul care se plictiseste usor si nu isi doreste neaparat sa stea tolanita la soare, poti urmari sugestiile noastre si pentru rasfatul vizual sau culinar pe care ti-l ofera.

Asa ca pe langa statul pe sezlong, cu o carte sau o revista in brate, te poti bucura de aventura si explorarea unor insule exotice.

Destinatii luna de miere – alegeri exotice pentru tine si partenerul tau

Antigua

Cand vine vorba despre destinatii luna de miere, Caraibe este una dintre destinatiile preferate, datorita peisajelor de vis, indiferent daca este voba de apus sau rasarit.

Iar ca recomandare, noi am ales Antigua, o zona in care domneste linistea si energia pozitiv care sa alunge stresul adus de pregatatirea unei nunti sau de pandemie.

Jamaica

Un paradis al plantelor tropicale si al frumusetii naturii. Si vorbim despre o locatie cu poveste. Ian Fleming se pare ca a ales acest paradis tropical ca sursa de inspiratie pentru prima asa carte despre James Bont: Casino Royale.

De evitat insa perioada din Iunie pana in Noiembrie, din cauza sezonului cu uragane care iti poate spulbera visul unei vacante linistite.

Costa Rica

Costa Rica este recunoscuta drept o destinatie superba, si preferata multor vedete atunci cand vine vorba de surf si soare. Iar plajele cu nisip alb vor forma un contrast superb cu pielea ta proaspat bronzata.

De asemenea, Costa Rica este apreciata si pentru plimbarile cu barca, ce pot fi lungi si romantice sau pline de aventura.

Indiferent care dintre destinatiile pentru luna de miere de mai sus iti face cu ochiul, important este sa pastrezi toate normele de siguranta.

Asa ca din bagajul tau nu trebuie sa lipseasca mastile si gelul dezinfectant, chiar daca alegi un resort de 5 stele.