Despre ele, miresele Maya Fashion

Posted on

 

“ Cu acest inel…”, asa incepe povestea a doi oameni care pasesc pe acelasi drum impreuna. Se spune ca atunci cand iti dai seama ca vrei sa iti petreci restul vietii alaturi de un om, iti doresti ca restul vietii tale sa inceapa exact in acel moment. Dar pana acolo e cale lunga si multe sunt de planuit.

Nunta trebuie sa fie perfecta, decoratiunile, meniul, bauturile, muzica, totul trebuie sa fie ca-n povesti. Insa rochia de mireasa este de departe aspectul care creaza cele mai multe batai de cap.

De mai bine de 20 de ani cream rochii pentru tine, femeia care stie ce vrea. De-a lungul timpului am cunoscut multe mirese. Toate ne-au fost dragi, pe toate le-am servit cu cel mai mare entuziasm de care suntem capabili. Pentru voi am pus pasiune in fiecare articol vestimentar, am intors pe toate fetele fiecare modificare adusa modelului initial, pentru ca rezultatul sa fie atat pe placul miresei cat si conform standardelor noastre.

Din multitudinea de poze culese de la voi, am selectat cateva in semn de multumire pentru ca ne-ati ales. Nu sunt toate, ne-ar fi fost imposibil, dar prin intermediul lor vrem sa ne aratam recunostinta pentru fiecare mireasa in parte.

Teodora H.
Teodora H.
Simona A.
Simona A.

 

Larisa A.
Larisa A.
Ioana S.
Ioana S.
Doris C.
Doris C.
Diana Roxana
Diana Roxana
Anca D.
Anca D.
Ana A.
Ana A.
Alexandra
Alexandra
Alexandra M.
Alexandra M.

Collage-1

Scrie-ne un comentariu daca in ziua cea mare Maya Fashion ti-a fost alaturi.

  • Distribuie