Decoratiuni cu floarea-soarelui la nunta ta – cum le integrezi in decor

Posted on

Pentru ca este sezonul in care lanurile sunt pictate in galben, am decis sa venim cu niste sfaturi pentru o nunta cu floarea-soarelui. Frumusetea acestei flori este de necontestat, cu atat mai mult cu cat ea se dovedeste mai putin costisitoare decat alte vedete ale sezonului estival (de exemplu, hortensiile sau minirozele).

Si daca intentionati sa faceti din floarea-soarelului atractia principala a evenimentului vostru, venim si noi cu cateva recomandari de sezon. Speram sa le puneti pe To Do List si sa le folositi in momentul care intentionati sa alegeti o asemenea tematica.

Floarea-soarelui la nunta

Tort cu floarea-soarelui

Aceasta poate fi comestibila… sau nu. Important este sa imbrace tortul de nunta si sa-l faca sa arate atractiv. De asemenea, va recomandam ca el sa fie format dintr-un contrast frumos intre nuanta soarelui si glauzura alba a tortului delicios.

Buchet de florea-soarelui

Pentru mireasa si pentru domnisoarele de onoare. Buchetele de flori pot fi simple sau pot include alte flori in nuante vii si revigorante.

Invitatii de nunta

Daca alegem o tematica, macar sa fie completa. Tocmai de aceea, invitatiile trebuie sa fie si ele imbracate intr-un print care include floarea-soarelui. Si pot fi mai discrete sau mai indraznete.

Floarea-soarelui in decor

Pe langa invitatii, floarea soarelui isi face loc si printre restul decoratiunilor, incepand cu cele de candy bar si terminand cu cele de pe mesele invitatilor.

Si marturiile de nunta pot capata forma de floarea-soarelui sau o pot include. Poate fi vorba, daca vrei, de niste lumanari sau chiar niste mici buchetele care sa aduca veseli prin culoarea lor optimista si vibranta.

Aceste elemente sunt doar cateva dintre sugestiile pe care ti le-am pregatit. Insa, tu ai libertatea deplina de a alege unde sa incluzi floarea soarelui si cum sa o faci sa arate foarte bine. Important este sa nu pierzi din vedere o asemenea tematica generoasa si versatila.

  • Distribuie