Rochia pentru mama miresei – sfaturi

Posted on

Printrre persoanele importante invitate  la o nunta, alaturi de mire si mireasa se numara si si parintii celor doi, adica socrii mari si mici. Insa, cea care are cele mai multe emotii pentru mireasa este chiar mama sa, astfel ca, trebuie sa fie la fel de frumoasa precum protagonista. Rochia pentru mama miresei trebuie sa fie delicata si sa pe gustul celei care o poarta. Iar daca a venit momentul sa alegeti rochia pentru cea mai importanta zi din viata viata fiicei dumneavoastra, trebuie sa cunoasteti cateva aspecte importante pentru a nu da gres.

Mama miresei - tinuta si recomandari
Mama miresei – tinuta si recomandari

Cum trebuie sa arate rochia pentru mama miresei?

Rochia soacrei mici trebuie sa respecte anumite criterii, astfel ca, nu trebuie sa fie prea extravaganta, dar trebuie sa-si pastreze alura atragatoare, astfel incat sa atraga privirile invitatilor, in limitele decentei.

Rochia mamei miresei,poate fi confectionata din dantela, incluzand maneci sau  bretele. Important este ca lungime acesteia sa treaca de genunchi. In ceea ce priveste forma, aceasta poate sa urmeze linia corpului, sa fie dreapta sau mai larga.

Rochia pentru mama miresei sursa http://weddingphotographyintennessee.com/wedding-dress/wedding-dresses-mother-of-the-bride/
Rochia pentru mama miresei

Pentru echilibrarea siluetei, mamicile viitoarelor mirese pot opta pentru rochii din dantela, care sa fie stramte in partea de sus, si mai largute in partea de jos. Aceasta este, totodata, o metoda de mascare a kilogramelor in plus.

Daca va place o rochie destul de mult, insa, vi se pare ca mai are nevoie de completari, puteti apela la un accesoriu. Tinuta din aceasta zi speciala poate fi accesorizata cu o palarie sau o floare pe care sa o prindeti delicat.

Rochia pentru mama miresei
Rochia pentru mama miresei

Modele de rochii pentru mama miresei – recomandari Maya Fashion

Cand vine vorba de aceste tinute, important este sa va simtiti confortabil! Bej, roz pal, bleu, crem sunt doar cateva dintre culorile pe care le recomandam pentru outfit. De evitat sunt insa culorile inchise precum negru, deoarece acestea pot conderi un aer sobru evenimentului.

Soacra mica trebuie sa arate ca e mandra de fiica ei, iar acest lucru il poate transmite si prin vestimentatia sa. Astfel, daca sunteti mama celei pe cale sa devina mireasa, puteti sa alegeti chiar un model apropiat de cel al fiicei dumneavoastra, insa, dintr-un material mai confortabil.

Pe de alta parte, rochia pentru mama miresei trebuie sa respecte principiul simplitatii, chiar daca va fi tentant sa aleaga rochii ceva mai sofisticate. Dantela este un material recomandat pentru a obtine acest efect.

Si tineti minte ca ar fi pacat sa nu alegeti o rochie apropiata de cea in forma de sirena, daca aveti un corp care permite acest lucru,. Aceasta va transmite eleganta si va ajuta sa va impuneti.

Rochia pentru mama miresei sursa http://weddingphotographyintennessee.com/wedding-dress/wedding-dresses-mother-of-the-bride/
Rochia pentru mama miresei

Rochia poate sa aiba un decolteu in forma de V sau un decolteu discret stil inima. Daca cumva nu sunteti foarte multumita de fermitatea pielii, puteti opta si pentru un model de rochie pe gat.

Rochia tip A-line se afla printre cele care se potrivesc de minune oricui, oferind un plus de gratie si feminitate.

Rochia pentru mama miresei sursa http://weddingphotographyintennessee.com/wedding-dress/mother-of-the-bride-wedding-dress/
Rochia pentru mama miresei

Ti-ai ales rochia pentru nunta fiicei tale?