Cum sa-ti distrezi invitatii la nunta?

Posted on

Nunta reprezinta o petrecere la care invitatii vin pentru a se simti bine, pentru a se distra si pentru a petrece timp de calitate, alaturi de cuplul care a decis sa-si uneasca destinele. Insa, expertii in domeniul wedding spun ca ar fi bine ca langa muzica si mancare delicioasa, o idee buna este includerea catorva activitati mai putin formale care sa ofere celor prezenti la eveniment posibilitatea de a se distra pe cinste. Si iata cateva sugestii Maya Fashion despre cum sa-ti distrezi invitatii la nunta.

Cum sa-ti distrezi invitatii  la nunta- Photobooth cu recuzita

Aceasta este o practica destul de des intalnita la nunti sau alte asemenea petreceri, datorita faptului ca oamenii adora fotografiile funny. Insa, rolul tau este sa te asiguri ca respectiva cabina foto are in dotare recuzita necesara pentru fotografii reusite. Acestea pot avea inclusiv forma magnetica, pentru ca invitatii tai sa se aleaga si cu un mic cadou: o fotografie pe care sa o poata atasa pe frigider.Cum sa-ti distrezi invitatii la nunta

Ghiceste denumirile dulciurilor de la candy bar

In loc de un candy bar obisnuit, iti poti indemna oaspetii la un joc prin care acestia sa ghiceasca denumirile prajiturilor. La final, castigatorii care au reusit sa intuiasca toate deliciile se pot alege cu un mic premiu precum un platou cu prajituri delicioase sau orice altceva.

Cum sa-ti distrezi invitatii – Un altfel de colt foto

Pe langa deja clasicul panou cu flori, poti alege sa amplasezi un colt foto mai generos, cu recuzita adaptata tematicii nuntii tale. De exemplu, daca alegi ceva precum „calatorii”, poti inclusiv simula o destinatie de vacanta. Adauga geamantane si valize vintage, bilete de avion sau tren si tot felul de accesorii si decoratiuni care sa aminteasca de aceasta destinatie.

Lansare de lampioane

Daca vremea si locatia va permite, va puteti uni fortele la o sesiune de… lansat lampioane. Acestea sunt spectaculoase si pot inlocui focul de artificii.

P.S. pentru a te asigura ca totul va decurge asa cum trebuie, poti opta pentru varianta de a angaja pe cineva care sa se ocupe de prezentarea evenimentului.