Cum sa organizezi o nunta mica – sfaturi si avantaje

Posted on

Pentru ca am fost zguduiti bine de pandemie, mai ales din punct de vedere al sanatatii si financiar, ne-am propus sa venim cu cateva sugestii pentru o nunta mica.

Pentru ca, da, asa cum se zvoneste in piata, exista posibilitatea ca nuntile organizate in perioada urmatoare sa fie unele cu un numai mai redus de invitati. Ceea ce, pana la urma, nu este neaparat un lucru rau.

Nunta mica – avantaje

  • Poti sa discuti cu toti invitatii. Stii foarte bine ca, in cele mai multe cazuri, mireasa abia are timp sa salute si sa sa zambeasca invitatiilor. Insa, cu ocazia unei nunti mai reduse, aceasta problema este pe deplin eliminata.
  • Ai spatiu suficient pe ringul de dans. Cand spui nunta mica, spui automat si spatiu pentru miscari de dans in voie. Oamenii nu se inghesuie si nu se lovesc unii de altii.

In plus, creezi o comunitate in care oamenii pot socializa mai usor. Se cunosc intre ei si beneficiaza de o atmosfera cu tenta familiala.

  • Economisesti buget important. Un numar mai mic de invitati la nunta ta inseamna automat si un numar mai mic de meniuri in care sa investesti. Si odata cu acest lucru, poti aloca resurse pentru altceva.

De exemplu, poti opta pentru un candy bar mai sofisticat. Sau pentru o rochie de mireasa mai fancy, care sa-ti avantajeze silueta. Cu alte cuvinte, investesti in calitate, nu in cantitate.

Si nu te gandii ca meniurile vor fi singurele la care vei economisi. Acest lucru se aplica si la tort, invitatii, marturii sau flori. Una e sa folosesti materiale pentru 200 de persoana, alta e sa te rezumi la 50-70.

Nunta mica
Nunta mica
  • De asemenea, poti sa te bucuri si de alternative in ceea ce priveste locul evenimentului. Poti alege o curte sau o gradina frumoasa, oferindu-le oaspetilor tai, in acelasi timp, alternativa de a se bucura de o nunta in aer liber.
  • Si daca tot vorbim despre avantajele de a avea o nunta mica, nu uita nici de faptul ca iti va lua mai putin sa pui toate detaliile la punct. In loc sa aduni idei peste idei, incercand sa multumesti pe toata lumea, vei avea mai putine persoane la a caror bunastare sa te gandesti.

Si pentru ca ne dorim sa-ti oferim cat mai multe detalii despre un astfel de event, iti recomandam sa fii in continuare cu ochii pe noi. Vom urmari atent contextul actual si te vom ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru evenimentul tau.

  • Distribuie