Cum sa integrezi cartile in tematica nuntii

Posted on

Se spune despre ele ca sunt glasuri ce plutesc in eter, ca sunt izvorul intelepciunii, ca sunt bilete de avion catre lumi necunoscute. Dar poate de departe cel mai frumos lucru care se spune despre ele este faptul ca sunt memoriile sufletelor framantate. Si sa ne oprim putin asupra cuvantului memorii, caci aici voiam sa ajungem. Da, probabil te-ai prins deja ca vorbim despre carti, acele portale catre alte lumi. Ei bine, indiferent daca prima ta dragoste a fost Harap Alb sau inca nu ai trecut peste Robert Patison, daca cititul a fost mereu o parte importanta din viata ta, in acest articol iti vom oferi cateva idei despre cum sa integrezi cartile in tematica nuntii.

#1. Numerotarea meselor

Aici iti poti descatusa creativitatea. Poti folosi personajele din cartea ta preferata sau poti folosi numele cartilor care au avut cel mai mare impact asupra ta si a viitorului tau sot. Doar imagineaza-ti cum ar suna “Va poftesc pe aripile vantului.” sau “Regele Artur va fi gazda voastra in aceasta seara.”! Nu-i asa ca suna de poveste?

Foto ©Kirsten Ellis Photography

#2. Cartea de oaspeti

Pe masura ce invitatii sosesc, ii puteti ruga sa semneze in cartea special destinata lor cu un mesaj pentru voi si cu o recomandare de carte. Cu siguranta gusturile difera foarte mult, de la cartea pentru copii de care este atat de incantata nepoata ta, pana la trilerul preferat al matusii, cu siguranta veti avea lista interesanta cu care sa va delectati in timpul liber.

Foto ©Michelle Warren Photography

#3. Poarta-le

Partea frumoasa a zilelor noastre este ca poti gasi o modalitate sa porti aproape orice. Asa ca poti ruga un bijutier de artizanate sa iti confectioneze cercei, bratara, colier sau orice alt element care simti ca te reprezinta.

Sura foto: Idea channels

#4. Marturii de nunta

Daca iti doresti sa faci ceva cu adevarat extrem, poti merge in aticariate sau la tarabe care vand carti vechi si sa cumperi opere pe care sa le oferi invitatilor. Este adevarat ca bugetul trebuie sa fie considerabil, insa daca tu simti ca se merita atunci spor la cumparat carti.

Sura foto: Intimate Weddings

#5. Arcada din carti

Un alt mod creativ de a integra cartile in tema nuntii este sa le aranjezi sub forma de arcada pe aleea pe care vei pasi catre altar. Pentru asta ai nevoie de un numar considerabil de carti, dar cu siguranta gasesti o solutie daca iti doresti suficient de mult.

Sura foto: White Photographie

Cum ti se pare idea integrarii cartilor in tematica nuntii?

  • Distribuie