Culori pentru nunta – 2021

Posted on

Am ales ca astazi sa va oferim cateva idei, referitoare la culori pentru nunta in 2021! Chiar daca anul 2020 a fost presarat cu evenimente mai putin placute, anul prezent pare sa se indrepte catre o imagine mai buna, iar lucrurile par sa revina, putin cate putin, la normal.

In ceea ce priveste evenimentele speciale, cu totii asteptam ca acestea sa fie, din nou, asa cum ni le amintim pline de zambet, de voie buna, si momente unice. Fie ca vorbim despre cum coloram decoratiunile interioare,  sau de culorile florilor din buchet, sau cum sa iti alegi o rochie cat mai speciala, suntem aici sa te tinem la curent cu cele mai noi informatii!

Fiind inspirate din starile de spirit actuale, culorile alese de experti, reflecta speranta, echilibru si liniste. Pe langa faimoasa combinatie de Illuminating Yellow si Ultimate Grey, putine persoane cunosc si alte culori alese.

Brave Ground

Pare o culoare banala? Ei bine, noi iti spunem ca nu-i asa, in combinatie cu alte nuante, precum bej sau alb crem, sau alte variante precum rosu, roz, portocaliu, aceasta cromatica va va ajuta sa oferiti invitatilor o senzatie a unui decor cald si primitor.

Din simpla dorinta de a avea un eveniment reusit, puteti alege si culori mai impunatoare, dar si elegante in acelasi timp, culori cum ar fi Misty Aqua(sau Light blue), Transcend, Big Cypress sau Passionate Red.
Prin accentele puternice, care se pot combina cu nuante de auriu sau argintiu, aceste nuante cromatice pot fi cu usurinta utilizate pentru elemente si decoruri cheie din cadrul nuntii, precum tortul, aranjamentele florale (vezi aici articolul nostru dedicat aranjamentelor florale).


De ce sa le alegeti? In primul rand prin aceste culori indraznete puteti impresiona invitatii, deoarece vor fi extravagante, mai putin intalnite, dar si elegante, simple si expresive in acelasi timp atunci cand sunt combinate corespunzator.
Principalele decoruri si elemente pe care le puteti personaliza in aceste nuante sunt:

  • Buchetul de flori al miresei si aranjamentele florale generale folosite, pentru a oferi spatiului o atmosfera cat mai naturala, naturala dar si cu putin twist in acelasi timp.


  • Tortul, mult asteptatul moment al serii, va oferi eleganta, decorat in culori calde cu note indraznete pe alocuri.


  • Decoratiunile din interior, cat si cele din exterior, precum arcadele realizate din combinatii de flori si culori, dau senzatia unui loc primitor si elegant in acelasi timp.

De retinut!

Paleta de culori aleasa, intotdeauna trebuie sa predomine in majoritatea decoratiunilor folosite pentru nunta. De asemenea, puteti opta sa o folositi atat la rochiile domnisoarelor de onoare si a cavalerilor, cat si la costumul mirelui.

De altfel, temele pentru nunti sunt foarte apreciate in ultimul timp, iar de acest lucru puteti profita prin impunerea unui cod vestimentar, astfel toate persoanele se vor simti bine, familiare cu locul si cu celelalte persoane prezente.


Speram ca aceste informatii sa va fie de ajutor in luarea deciziilor, iar aceste culori pentru nunta in 2021, sa va bucure si pe voi, cat si pe cei din jur!