Culoarea anului 2020 – nuante splendide pentru wedding in 2020

Posted on

A venit timpul sa aruncam o privire atenta asupra tendintelor anului urmator, mai ales in materie de wedding. Iar printre cele mai importante se numara, desigur, si cele legate de culori. Si pentru Pantone nu vrea sa ne lase sa asteptam, au fost deja alese nuantele anului 2020. Despre ce credeti ca este vorba? Ei bine, culoarea anului 2020 va fi inspirata din inima marilor si oceanelor.

Asa ca a venit timpul sa ne luam la revedere de la Living Coral, o nuanta superba si feminina, care a predonominat in 2019, cel putin la evenimentele de amploare organizate la nivel international, si sa ne indreptam atentia catre culori inspirate de mare, ocean si plaje scaldate in razele blande ale soarelului.

Ce putem spune despre culorile / culoarea anului 2020

Daca ne intrebati pe noi, nuantele marine care vor cuceri anul 2020 sunt unele pline de vibe pozitiv si sunt perfecte pentru wedding. Dincolo de asta, ele sunt fresh si ne duc cu gandul la vacanta.

Sunt racoritoare, fiind foarte usor de asociat cu un termen precum „cool”. Iar recomandarea expertilor Maya Fashion este de a le include in absolut orice detaliu decorativ de wedding si in candy barul plin de delicii. La toate acestea se adauga si tinutele domnisoarelor de onoare sau chiar costumul mai putin conformist al ginerelui.

Alte nuante care vor face furoriri in 2020

Ne place ca anul 2020 este destul de generos in ceea ce priveste nuantele si culorile. Astfel, o sa ne putem descurca foarte bine in ceea ce priveste decoratiunile, florile si rochiile domnisoarelor de onoare in anul ce urmeaza.

Si pentru ca stim ca nu este vreme de pierdut, iata ce ne va incanta privirile in 2020:

Culoarea mentolului. Ne place limonada cu menta si ghimbir, ne plac bomboanele racoritoare cu menta si ne place si una dintre vedetele anului urmator: Neo-Mint. Aceasta este o nuanta pastel destul de usoara, care simbolizeaza optimismul, dar si bunatatea.

Galben Matur. Acesta mai este cunoscut si drept Yellow Mellow. Iar aparitia acestei nuante nu este deloc o surpriza, avand in vedere faptul ca multa vreme a fost o vedeta a podiumurilor.

Cantaloupe. Este o alta nuanta care urmeaza sa-i cucereasca pe cei care viseaza in culori. Acesta reprezinta o versiune mai blanfa a portocaliului, fiind poate mai fragef. Acesta va face furori mai ales in anotimpul cald, atunci cand se va trece la nuante mai indraznete si feminine.

Albastru pur. Ne duce cu gandul tot la marin si la culorile care vor domina in 2020. Ba mai mult, se zvonea la un moment dat ca albastru pur ar fi culoarea anului 2020, insa acesta a fost completat (atentie! nu detronat) de celelalte nuante care merg mai degraba spre verde, bleu, albastru ciel.

In orice caz, surprizele anului 2020 in materie de culori nu s-au incheiat. Tocmai de aceea, noi stam cu ochii pe tendinte si avem grija mereu sa va dam si voua de veste ce este important de stiut si remarcat.

  • Distribuie