Culoarea anului 2019 – Living Coral

Posted on

Daca tot vorbeam noi de nuantele care se vor purta anul viitor, iata ca cei de la Pantone au anuntat culoarea anului 2019. Si… este o culoare feminina, delicata si seducatoare. Este vorba de Living Coral, o nuanta pe care noi o gasim atat interesanta, cat si usor de integrat. Daca nu ne crezi pe cuvant, iata cateva recomandari legate de nunti.

Cum poti integra Living Coral – in elementele unui decor de nunta perfect?

Este simplu. Fiind vorba de o culoare foarte placuta, este usor de integrat. Aceasta merge perfect, atat in ceea ce priveste decoratiunile, cat si in ceea ce priveste tinutele pe care le puteti purta la o nunta.

Ca sa nu mai vorbim de flori. Florile in culoarea anului 2019 transmit gingasie si sunt atractive vizual prin decorurile in care sunt folosite. De exemplu, se vor purta in continuare aranjamentele cu flori agatatoare, iar Living Coral va fi pata de culoare care va reusi sa capteze toate privirile.

Nuanta se combina armonios cu decoratiunile din cupru. Astfel, sfestnicele de lumanari inalte, care se asaza, de regula, pe mesele invitatilor sau in zona prezidiului, au nevoie de un detaliu care sa le scoata din tipare. Iar florile sau, mai mult, indraznetele lumanari, sunt perfect asortate cu elementele din cupru.

Dincolo de flori si lumanari, culoarea anului 2019 poate fi folosita si pentru micile detalii, precum pantofii, accesoriile si posetele. Arata de-a dreptul fermecator si cucereste toate privirile prin aspectul sau dulce, atragator.

Si pentru ca este o nuanta atat de placuta, poti incerca inclusiv sa iti vopsesti parul in aceasta culoare. Arata bine si nu este atat de greu de asortat cu restul hainelor si tinutelor pe care alegi sa le porti. Dincolo de asta, in machiaj si manichiura, nuanta de Living Coral merge perfect.

Acestea fiind zise, asteptam si parerea ta. Tu cum ai asorta nuanta Living Coral?