Coronite pentru mirese – accesorii cu stil pentru cele care stiu sa le poarte

Posted on

Continuam seria de sfaturi despre accesorii, iar in acest material vorbim despre coronite pentru mirese, un accesoriu care denota delicatete si feminitate. Ba mai mult, coronitele completeaza armonios tinutele mireselor, fiind recomandate mai ales in cazul tinutelor simple. Astfel,  rochiile fara prea multe imprimeuri sau fara prea mult volum pot fi usor asortate cu o coronita cu flori.

Tipuri de coronite pentru mirese:

Coronite din flori

De regula, acestea sunt alese in ton cu celelalte flori folosite la eveniment, dar si cu rochia pe care urmeaza sa o poarte mireasa. Daca de exemplu tematica de nunta aleasa este „nunta rustica” sau „nunta traditionala”, poti apela cu incredere la flori de camp, floarea-soarelui sau altele minunatii care se gasesc in salbaticie si care arata perfect. Daca nunta ta implica flori suculente, foarte populare in ultima vreme, include-le si pe ele in coronitele pe care urmeaza sa le porti.

coronite de flori
coronite de flori

Bentite

Indiferent daca are forma simpla sau dubla, bentita este si ea o alegere populara pentru mirese. Aceasta poate fi confectionata din material textil sau din metal, fiind pastrata in varianta simpla sau inconjurata de alte accesorii precum pietre semipretioase, paiete sau margele delicate. In functie de stil, bentitele pentru mirese pot oferi un look mai vintage sau mai modern. Acestea se fixeaza usor cu ajutorul agrafelor de par sau se leaga pur si simplu. Totodata, bentitele sunt alegerea preferata a mireselor hippie.

bendite
bentite

Accesorii pentru coc

Credeai ca vorbim doar despre coronite pentru mirese? Ei bine, nu. Avem cateva sugestii de accesorii pentru coc, vintage si atragatoare. Acestea pot avea forma de floare, frunze delicate sau altele asemenea. La fel ca in cazul bentitelor, acestea pot fi pastrate in varianta simpla sau decorata cu pietricele, paiete si margele.

accesorii coc mirese
accesorii coc mirese

Diademe

Acestea obisnuiau sa fie nelipsite dintr-o tinuta ce includea rochie de mireasa stil printesa, dar acest aspect nu trebuie vazut ca o regula generala. Ceea ce le ajuta cel mai bine sa se remarce este stralucirea pe care o aduc tinutei miresei, fiind disponibile in variante sclipitoare. De regula, aceste diademe se prind in parul lasat liber pe umeri sau prins intr-un coc lejer. Unele dintre ele au forma simpla, pe cand altele ocupa si o mica parte a fruntii. Acestea din urma sunt o alegere buna pentru miresele cu fruntea ceva mai lata.

diademe
diademe

Tu ce ai alege pentru marele eveniment?