Colectia Maya Fashion 2018 – shooting in Italia – Lago di Garda

Posted on

De la clasic la extravagant, de la chic la comod, de la materiale si dantele incarcate, la materiale fine si pretioase, cea de-a doua colectie Maya Fashion 2018 este un amestec inedit de simplitate complexa. De aceea, de data aceasta, am ales Italia ca locatie pentru shooting. Peisajele spectaculoase si incarcatura emotionala pe care o transmite locul reprezinta foarte bine modelele existente in aceasta colectie.

Italia si mai exact malurile lacului Garda, una dintre cele mai populare atractii din regiune, cu mii de vizitatori care pasesc zilnic pe nisipul fin pentru a se bucura de peisajele pitoresti. Lacul Garda (Lago di Garda sau Benaco in italiana) este cel mai mare lac alpin din Italia, cu o circumferinta de 144 km si o suprafata de 370 de km patrati, format in urma topirii ghetarilor la sfarsitul ultimei glaciatiuni. Situat in nordul Italiei, la jumatatea distantei dintre Venetia si Milano, gazduieste pe malurile sale numeroase localitati din provinciile Brescia, Verona si Trento.

Lumina acestor peisaje de poveste va pune in valoare pretiozitatea materialelor si va exprima foarte bine simplitatea complexa despre care vorbeam mai sus. Urmariti-ne pe Facebook, Instagram sau Pinterest pentru a afla ce se intampla la shooting. Abia asteptam sa va surprindem!

Pana atunci, va lasam cateva imagini de care sa va bucurati.

Sursa foto: Google
Sursa foto: Google
Sursa foto: Google
Sursa foto: Google