Cluj Napoca – Locatie noua Maya Fashion

Posted on

Vesti bune pentru toate doamnele si domnisoarele din Cluj Napoca si din imprejurimi care indragesc brandul Maya Fashion: de astazi ne-am mutat in casa noua. Noul sediu al salonului nostru se gaseste pe strada Napoca, la numarul 5.

Va asteptam cu modele ideale pentru toate stilurile: mai vintage sau mai moderne, elegante, cochete si mereu gata sa va puna in evidenta talia si formele feminine.

De ce este bine sa veniti in magazinul Maya Fashion?

1. Consiliere. Daca sunteti nehotarata, ceea ce este absolut firesc deoarece este vorba de cea mai importanta tinuta pe care o veti purta vreodata, va stam la dispozitie cu sfaturi si va ajutam sa luati decizia potrivita.

2. Diversitate. Intr-adevar, modelele de rochii de mireasa Maya Fashion sunt expuse si online pentru a putea fi la indemana oricarui. Insa, in magazin va puteti da seama cat de frumos se asaza materialele pe care le folosim, cum arata accesoriile si cat de bine se potriveste voalul cu rochia.

3. Alegerea ideala. Puteti proba cate rochii de mireasa doriti. Chiar daca dintotdeauna ati visat, de exemplu, la o rochie de mireasa A-Line, va recomandam sa aruncati o privire si asupra celorlalte stiluri. Poate o rochie de mireasa stil printesa sau sirena vi se potrivesc mai bine. Nu pierdeti nimic daca le incercati.

4. O experienta placuta. Va asteptam insotite de toate persoanele dragi voua: de la domnisoarele de onoare si pana la surori, nasi sau chiar viitorii socri. Probarea rochiei de mireasa se dovedeste o experienta placuta si distractiva.

Acestea fiind zise, iti dam intalnire la noul sediu din Cluj. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa povestim.

Iar daca acest oras este prea departe de voi, va asteptam in Bucuresti, pe Bulevardul Unirii, nr. 18, Bl. 5B, parter sau in Craiova pe strada Lipscani, nr. 32. Pentru programari, va rugam sa folositi sectiunea contact.