Cele mai frecvente 5 greseli in alegerea rochiei de mireasa

Posted on

 

1. Nu lua foarte multe persoane cu tine atunci cand alegi rochia de mireasa. Ia maxim cinci persoane, care sunt foarte importante pentru tine, care iti cunosc gusturile si de a caror parere tii cont. Daca iei prea multe persoane, fiecare va avea opinia sa si mai mult te vor zapaci decat ajuta.

2. Nu cumpara rochia prea devreme. Poti incepe sa te uiti dupa rochii de mireasa pentru a-ti face o idee, dar nu te grabi cu decizia. Trebuie sa iei in considerare mai multi factori, precum locul ceremoniei, tema nuntii, perioada din an etc. Pana nu stii exact toate aceste date, nu este indicat sa te decizi asupra rochiei.

3. Ai grija la buget. De multe ori, miresele cheltuiesc tot bugetul pe rochia de mireasa, uitand de accesorii. Iar o rochie fara accesoriile potrivite se poate sa nu arate exact cum ti-ai dori.

4. Probeaza mai multe modele. Chiar daca ai un model pe care il visezi inca de mica, probeaza mai multe modele de rochii de mireasa – niciodata nu poti sti de unde sare iepurele.

5. Nu face compromisuri. Nu cumpara o rochie doar pentru ca ii place mult mamei tale sau prietenei celei mai bune. Accepta opiniile altora, dar alege ceea ce iti place tie. Daca exista chiar si un mic detaliu care te deranjeaza, nu cumpara rochia respectiva. Doar vrei sa porti modelul perfect in ziua mult asteptata, nu?

alegere-rochie-mireasa

Ai facut si alte greseli atunci cand ai achizionat rochia de mireasa? Asteptam sa ni le impartasesti!