Cateva lucruri pe care dorim sa le clarificam

Posted on

Politica brandului Maya Fashion

De ce brandul Maya Fashion nu creaza rochii de mireasa in marimi mari? – intrebarea pe care am primit-o de foarte multe ori si la care dorim sa va raspundem.

Dragile noastre, avem cateva aspecte pe care dorim sa le clarificam cu voi. In ultima perioada am intampinat mai multe neplaceri si consideram ca o parte din vina ne apartine deoarece nu am fost suficient de transpareti cu voi. Ne asumam acest fapt, ne pare rau si venim catre voi cu aceste aspecte lamurite, asa cum apar ele in politica firmei.

De mai bine de doua decenii cream pentru voi rochii de mireasa unice, speciale, confortabile, cu un design stilysh potrivit unui anumit tip de mireasa. Modelele noastre sunt create pentru shootinguri, pentru a participa la prezentari de moda, pentru aparitii in reviste, etc., din acest motiv se creaza doar marimi mici.

De asemenea, nu tinem stocuri. In magazinele noastre se gasesc pentru probe doar marimile 36-38 si foarte rar si 40. La comanda realizam si marimea 42. Motivul pentru care marimile mari nu se gasesc in magazin este pentru ca asa cum spuneam mai sus, rochiile noastre sunt exclusiviste si concepute pentru a merge cu ele la diferite prezentari de moda.

Designul lor nu permite realizarea in marimi mai mari de masura 42, deoarece s-ar deforma aspectul rochiei si fittingul nu ar mai fi acelasi. Echipa noastra produce modelele cu mare strictete pe masura clientei, si tocmai din acest motiv, pentru ca ne dorim ca rochia aleasa sa vi se potrivesca perfect, nu cream masuri mari pentru modelele noastre, deoarece ele nu sunt concepute sa arate bine pe marimi mai mari de 42.

Si pentru ca nu dorim sa va cream nemultumiri sau sa fiti dezamagite, noi vom continua sa va oferim ceea ce stim noi mai bine si in ceea ce excelam: rochii de mireasa speciale potrivite pana in marimea 42.

De-a lungul timpului, am facut fericite zeci de mii de mirese si ne mandrim cu acest lucru. Le multumim fiecareia in parte pentru ca ne-a ales si ne bucuram ca am facut parte din povestea ei. Ne intristreaza cand o mireasa pleaca nemultumita din magazin,  insa brandul este cunoscut doar pentru astfel de produse. Cine am fi daca am realiza altceva decat rochiile pe care le cunoasteti si iubiti atat de mult?

Va multumim pentru ca ne apreciati pentru ceea ce suntem si va rugam sa nu ne judecati prea tare pentru ceea ce nu suntem!

Maya Fashion – CONFORT, NATURALETE, RELAXARE

  • Distribuie