Cateva idei pentru o nunta pe plaja

Posted on

O nunta pe plaja… suna ca o idee nebuneasca, dar in acelasi timp una cat se poate de interesanta. Iar daca intentionezi sa te casatoresti vara, cu siguranta este o idee excelenta sa alegi o tema precum: „beach party”. O astfel de idee inseamana libertate, creativitate si multe culori care sa incante privirile. Si iata cum pregatim noi terenul pentru vara.

Un buchet de flori pentru o nunta pe plaja…

Acesta include elemente precum trandafirii, crinii in culori puternice si frezii in nuante la fel de intense. Iar pentru a da cu adevarat farmec unui asemenea buchet de flori iti recomandam sa adugi o steluta de mare. Aceasta va da farmec intregului aranjament, facandu-l sa arate spectaculos.

buchet de flori pentru nunta
buchet de flori pentru nunta

Sau daca vrei ceva cu adevarat tematic, poti alege varianta unui buchet realizat in intregime din scoici. Iar un artist priceput va stii cum sa creeze o asemenea minunatie. Desigur, exista si varianta ca tu, pana in ziua marelui eveniment sa aduni suficient de multe scoici ca sa-ti „impletesti” singura buchetul.

buchet din scoici
buchet din scoici

Domnisoare de onoare in rochite diafane si… picioare goale

Vestea buna este ca o nunta pe plaja iti ofera ocazia perfecta pentru a renunta la tocuri. Atat tu, cat si domnisoarele tale dragi. Imbracati rochii diafane, in culori pastel si in loc de clasicii pantofi eleganti, alegeti sa pasiti pe nisipul fin in picioarele dezgolite.

domnisoare in rochii diafane
domnisoare in rochii diafane

Suporturi pentru verighete, ideale pentru o nunta pe plaja

Foloseste o scoica uriasa ca suport pentru verighetele tale. Aceasta va da farmec intregului eveniment.

suport pentru verighete
suport pentru verighete

Mesaje de bun venit

Ospetii tai trebuie sa se simta bineveniti la evenimentul pe care l-ai organizat cu atata grijia si atentie la detalii. Iar pentru asta, iti recomandam sa plasezi un semn simpatic la intrare, precum cel pe care l-am gasit noi. Nu este nevoie de cat de o bucata de lemn si niste vopsea.

mesaje de bun venit
mesaje de bun venit

Acestea fiind zise, speram ca ai primit cum se cuvine doza de inspiratie Maya Fashion. Mai ramane doar sa ne trimiti poze in care sa ne arati cum te-ai distrat la un asemenea eveniment.