Cartea invitatilor 2016 – concepte in voga

Posted on

 

Pana anul trecut designul unei nunti in aer liber era conturat in jurul unui stil rustic – cu accent pe flori de camp in borcane, rafie si felii de lemn, insa anul acesta se cauta nuntile in aer liber mai elegante, mai sofisticate.

Se vor pastra lumanarile ca element decorativ insa combinatiile vor fi putin diferite: pe sfesnic, in borcanase, cu crengi de copac la baza si lista poate continua in functie de imaginatia fiecaruia.

In papetarii rozul, auriul sau aramiul, in tonuri calde si luminoase vor completa perfect tabloul. Se vor cauta caligrafii speciale, mai artistice, si chiar scrisul de mana.

cartea-oaspetilor-nunta

Cartea invitatiilor este un trend care ia rapid amploare. Ideile clasice, o carte in care toata lumea scrie un mesaj, au ramas in urma, creativitatea dezlantuindu-se fara margini. Copacul amprentelor este cel mai in voga concept. Incepi simplu cu tulpina si ramurile, si iti rogi invitatii sa-si lase amprentele in loc de frunze si sa se semneze. Pe langa faptul ca iti ramane un tablou original de atarnat pe pereti, invitatii tai se vor simti apreciati si vor constientiza importanta lor in viata ta.

Poti folosi si stampile in loc de amprente. Conceptul este acelasi, doar ca in loc de amprente invitatii vor stampila flori si frunze.

copacul-amprentelor

Sticlele de vin aniversare sunt un cadou care continua sa fie primit. Pregatesti cateva sticle cu vin pentru aniversarile pe care le doresti mai speciale si iti rogi invitatii sa semneze pe oricare dintre ele, oferind si cateva sfaturi in ceea ce priveste viata de cuplu.

sticle-vin-aniversare

Daca esti un iubitor de puzzle-uri, poti face unul special, cu o poza din ziua logodnei sau orice alta poza draga tie. Invitatii isi vor lasa mesajele pe una dintre fete, iar momentul in care veti asambla puzzle-ul citind mesajele invitatiilor cu siguranta va fi unul special.

puzzle-nunta

Alte idei inspirate sunt mesajul in sticla si pietrele intelepciunii. Pietrele semnate le poti aranja intr-un vas decorativ si iti vor aminti de ziua aceea speciala de fiecare data cand le vei sterge de praf, iar sticla care a adunat gandurile invitatilor poate fi un element decorativ fara pret.

mesaje-sticla-pietrele-intelepciunii

Copacul urarilor este o alta idee nonconformista, care cu siguranta va ramane in memoria tuturor. Poti confectiona unul din materiale reciclabile sau poti chiar planta un miniarbust care sa adune urarile invitatilor.

copacul-urarilor

Cum ti-ar placea sa arate cartea invitatilor la nunta ta?