Care sunt culorile anului 2019?

Posted on

Dam startul tendintelor de nunti pentru anul 2019 si incepem cu stabilirea catorva repere in ceea ce priveste culorile anului 2019. Astfel, am analizat tendintele si am venit cu cateva recomandari in materie de nuante. Acestea pot fi folosite pentru buchetele de flori ale mireselor si domnisoarelor de onoare, dar si pentru tinute speciale de nunta si decoratiuni cu stil.

Astfel, designerii anunta urmatoarele nuante la moda anul urmator.

Roz prafuit, roz pudrat si roz electrizant. Sunt unele dintre culorile anului 2019. Acestea denota eleganta, dar si rafinament. Totodata, ele reprezinta nuante feminine, prietenoase. In materie de decoratiuni, acestea vor face ca decorul sa arate romantic, dar in acelasi timp luxos. Dincolo de asta, culorile arata perfect in tinutele domnisoarelor de mireasa. Rozul prafuit este pentru cele care vor o nuanta mai discreta, in timp ce rozul electrizant si cel pudrat isi face loc cu brio printre nuantele indraznete care dau tonul anul urmator in materie de nonconformism.

Roz prafuit
Roz prafuit

Burgundy. Este genul de culoare care refuza cu inversunare sa iasa din tendinte. Este vorba de o nuanta  puternica, usor de purtat de catre femeile care cauta sa ofere o alura usor misterioasa decorului lor. Dincolo de asta, expertii spun ca dantela burgundy arata genial.

Burgundy
Burgundy

Lila. O nuanta usor eleganta, care se numara printre culorile anului 2019 care vor deveni indispensabile, in materie de decoratiuni si accesorii. Aceasta denota delicatete si isi face loc usor in tinutele boeme si stylish.

Lila
Lila

Albastru marin. Albastru, dar nu orice fel, ci intr-o nuanta energizanta si fresh. Acesta isi face loc usor printre culorile anului 2019 deoarece arta foarte racoritor. Desi vazut ca o nuanta mai rece, albastru marin reuseste sa ofere acea alura cool decorului de nunta. In plus, el se combina perfect cu alb sau argintiu, pentru cele care indraznesc mai mult.

Albastru marin
Albastru marin

Galben verzui. Este acea nuanta pe care o capata frunzele toamna. Asa ca ea se va potrivi perfect in cazul nuntilor din sezonul de toamna, dar si celor care adora nuantele fresh, vara. Astfel, aceasta culoare se va gasi in foarte multe decoratiuni, dar si in farfuriile cu meniuri special create pentru nunta. Inchipuie-ti numai cat de bine arata o limonada obtinuta din lime.

Galben verzui
Galben verzui

Acestea fiind zise, suntem curiosi sa aflam ce nuanta preferi.