Buchete de mireasa la moda in iarna anului 2016

Posted on

 

Ai ales sa iti sarbatoresti iubirea in iarna anului 2016? Te invitam sa descoperi ce aranjamente florale sunt la moda in acest sezon. In plus, iti vom oferi si cateva sfaturi pentru a alege buchetul perfect.

1. Alege dimensiunea buchetului de mireasa si al domnisoarelor de onoare
In zilele noastre, ai posibilitatea sa alegi orice dimensiune pentru buchete. Ai grija insa ca aceasta sa se potrivesca cu stilul rochiei si silueta ta. Daca alegi un buchet de dimensiune mare, mai multe culori vor fi mai atragatoare. Culoarea prunei, a vinului, visiniul, griul si chiar negrul pot arata extraordinar daca sunt aranjate corect. Buchetele mai mici pot arata mai bine cu una sau doua culori. Nu uita ca dimensiunea buchetului trebuie sa reflecte personalitatea ta.

2. Pregateste-ti bugetul
Este recomandat sa iti stabiliesti inca de la inceput un buget fix pentru fecare aspect al nuntii tale. Daca iubesti florile si planuiesti ca ele sa reprezinte un element foarte important in cadrul nuntii tale, trebuie sa ai un buget destul de mare. Iti sugeram sa mergi la mai multe florarii si sa discuti despre preturi pentru a determina un buget realist.

3. Alege tipul de flori
Iasomie, lalele, gardenii, bujori, piciorul cocosului, trandafiri, orhidee – toate aceste flori sunt superbe pentru nuntile de iarna. Folosirea conurilor de pin iti va inspira starea de spirit necesara pentru acest anotimp. In plus, poti presara pe buchete zapada falsa.

4. Ce faci cu tulpinile?
Majoritatea mireselor infasoara o simpla panglica in jurul tijei pentru a pastra buchetul simplu, dar de ce sa nu adaugi putina personalitate si valoare sentimentala? Le poti decora cu o bijuterie pe care o ai de la parinti/rude. Sau daca ai copii, poti incorpora ceva semnificativ care are legatura cu ei.

Mai jos poti vedea cateva idei de buchete de mireasa de iarna care vor completa imaginea unei mirese perfecte.

buchet-mireasa-1

buchet-mireasa-2

buchet-mireasa-3

buchet-mireasa-4

buchet-mireasa-5

buchet-mireasa-6

buchet-mireasa-7

buchet-mireasa-8

buchet-mireasa-9

buchet-mireasa-11

buchet-mireasa-12

buchet-mireasa-13

Care dintre aceste buchete superbe te-a cucerit?