Buchete de flori neconventionale – recomandari Maya Fashion

Posted on

Buchetul de flori are o semnificatie deosebita pentru mirese, acesta venind cumva in completarea rochiei de mireasa. Practic, am putea spune ca fara el, tinuta miresei respective este lipsita de farmec. Insa, ce ar fi daca in loc de conventionalele flori, am alege buchete nonconformiste? Este vorba de buchete fara flori naturale, care includ care elemente la fel de atragatoare si cochete. Ba mai mult, alegandu-le pe acestea, parca reusim sa iesim mai usor in evidenta. Iata ce trebuie sa stii despre aceste buchete de flori.

Buchete de flori dulci

Dulci, dulci si iar dulci. Datorita aspectului apetisant al prajiturelelor de tip macarons, acestea au fost incluse si in buchetele de flori ale mireselor. Arata spectaculos si diferit. Se combina arminios cu flori delicate, cum ar fi minirozele sau margaritarul. Iar daca le mai pui si o fundita, efectul va fi unul si mai placut vizual. Atentie insa! Iti recomandam sa folosesti macarons decorativi. Cei naturili, avand crema, ar putea sa se topeasca sau sa se farame usor, iar acest lucru ti-ar putea pata rochita.

Conform acestui principiu, in loc de macarons, ai putea apela la bezele, minibriose, acadele colorate, biscuti sau orice crezi ca ti-ar incanta simturile. Pana la urma, un eveniment precum o nunta trebuie sa fie un eveniment dulce.

Buchete de flori eco

Daca iti place sa reciclezi, poti incepe cu ambalajele sticlelor, pe care sa le refolosesti in confectionarea propriului buchet. Ia o foarfeca, asaza-te comod si incepe sa decupezi. Putin cate putin. Florile vor incepe sa prinda contur, rezultand, astfel un buchet spectaculos.

Buchete de flori din etichete
Buchete de flori din etichete

Buchete de flori din frunze

O nunta organizata toamna arata si mai cochet atunci cand alegi buchete din frunze. Cu atat mai mult cu cat covorul de frunze vine cu un colorit bogat ce include nuante de auriu, galben, verde oliv, maro, roz pal, portocaliu, rosu si aramiu. Este un buchet nonconformist si…  gratis. Daca vrei, poti include castane, alune de padure sau alte simboluri ale acestui anotimp.

Buchete de flori din frunze
Buchete de flori din frunze

Buchete de flori din sapun

Am putea spune ca acestea sunt de departe cele mai avantajoase deoarece pot fi refolosite. Iar daca alegi sapunurile naturale, pielea ta iti va fi recunoscatoare.

Buchete de sapun
Buchete de sapun

Tu ce parere ai? Ai alege pentru ziua nuntii tale un buchet de flori neconventional?