Bratari pentru domnisoarele de onoare

Posted on

 

Domnisoarele de onoare joaca un rol important la nunta ta. Sunt persoane speciale din viata ta cu care ai impartit multe momente frumoase sau mai putin frumoase. Ti-au fost alaturi probabil in multe clipe importante, ti-au sters multe lacrimi si au fost motivatia de care ai avut nevoie cand situatiile erau cenusii. Acum ai nevoie de ele pentru a imparti aceste clipe magice, si sa recunoastem, cineva trebuie sa te ajute sa organizezi toata nebunia asta.

Pentru ca sunt atat de speciale, merita o atentie deosebita. Cum poti altfel sa-ti arati recunostinta fata de ele decat facand ceva special? Iti propunem mai jos cateva idei de bratari pentru domnisoarele de onoare care speram sa iti foloseasca. Desi sunt un cadou micut, isi vor aminti cu drag si se vor simti apreciate si rasplatite.

Bratari facute manual din dantela si flori – sunt perfecte pentru o nunta rustica sau vintage, sunt unice si reprezinta o amintire placuta si speciala.

bratari-domnisoare-de-onoare-mayafashion-1

Bratari aurite cu initiale – sunt simple, elegante si pot fi purtate si la alte ocazii. Se potrivesc foarte bine intr-un cadru elegant, intr-o sala de bal sau intr-o locatie luxoasa.

bratari-domnisoare-de-onoare-mayafashion

Banda lata cu inscriptii – nu atat de finute ca bratarile de mai sus, insa la fel de elegante. Se potrivesc atat intr-o sala de bal, cat si intr-un cadru mai rustic, poate in aer liber. Ca inscriptie poti pune data nuntii sau un citat care reprezinta relatia voastra de prietenie.

bratari-domnisoare-de-onoare-mayafashion-5

Bratari aurite cu accesorii – se potrivesc atat nuntilor sofisticate, cat si nuntilor simple. Te poti juca cu accesoriile pe care le alegi, insa acum iti propunem perle si medalioane cu numele domnisoarelor de onoare.

bratari-domnisoare-de-onoare-mayafashion-3

Bratari din argint cu perle – subtiri, finute, perfecte pentru o nunta simpla in aer liber sau in salon. Ca tematica se potrivesc cel mai bine unei nunti rustice sau vintage.

bratari-domnisoare-de-onoare-mayafashion-4

Bratari din margele – avantajul lor cel mai mare este ca ai libertatea sa alegi culorile asa ca le poti asorta cu orice element din nunta ta. Sunt elegante si poti adauga un element care sa le personalizeze pe fiecare in parte.

bratari-domnisoare-de-onoare-mayafashion-6

Tu ce bratari pentru domnisoare ai folosi la nunta ta?