Avantajele unei nunti in sezonul rece

Posted on

 

Desi majoritatea prefera sa isi organizeze nunta vara sau toamna, o nunta in sezonul iarna-primavara are multe beneficii si avantaje. Haide sa vedem care ar fi acestea:

Ai decorul asigurat – culoarea alba si pura a zapezii iti va asigura un decor de poveste.

Este mai ieftina – datorita faptului ca putini miri aleg sa isi organizeze nunta in acest sezon, va fi un eveniment considerat in afara sezonului, iar preturile vor fi mult mai scazute.

Iti poti alege locatia dorita. Tot datorita faptului ca este extrasezon, iti poti alege restaurantul favorit. Acelasi lucru se aplica si la biserici.

Poti angaja fotograful favorit. Legandu-ne tot de faptul ca nunta va avea loc in extrasezon, fotograful dorit de tine va fi mult ca sigur disponibil.

Ii ai pe cei dragi aproape. Sunt mai putine sanse decat in sezonul cald ca cei pe care vrei sa ai alaturi in aceasta zi speciala sa fie plecati in vacanta.

Flori speciale. Vei avea ocazia sa alegi o culoare si o nuanta diferite de cele pe care le vezi mereu la nunti, o floare care sa se potriveasca cu tema nuntii si sezonul.

Ai ocazia sa fii diferita. O nunta in sezonul rece este cu siguranta iesita din tipare asa ca vei avea o experienta unica, care va ramane in memoria tuturor.

nunta-iarna-1

nunta-iarna-2

nunta-iarna-3