Am ales locatia pentru noul shooting Maya Fashion: Costa Blanca

Posted on

Vremea ceva mai mohorata, care a pus stapanire pe meleagurile romanesti, ne-a facut sa impachetam si sa pornim spre taramurile scaldate in soare ale Spaniei, unde atmosfera de vacanta pare ca nu se sfarseste niciodata.

Si toata aceasta energie pozitiva pe care am simtit-o de indata ce ne-am ales tara-gazda, ne-a facut sa alegem Spania ca destinatie pentru un shooting senzational, pe care il dedicam celei de-a doua colectii de rochii de mireasa din 2019.

Costa Blanca, Spania
Costa Blanca, Spania

Locatia spre care ne indreptam este Costa Blanca, o regiune care ne asteapta cu peisaje incantatoare, dar si cu un contrast surprinzator intre dinamismul metropolitan si plajele in care predomina pofta de relaxare.

Si daca iarna cucereste incet, incet teritoriul romanesc, in Costa Blanca stim ca aproape va trece neobservata. Clima blanda ne va permite sa ne bucuram de temperaturi de peste 18º C, de soarele care indrazneste sa se arate triumfator in fiecare dimineata, de apa cristalina a Marii Mediteraneene si de peisajele in care muntele intalneste marea, iar modernismul cladirilor impunatoare se intinde pana la petecul cu nisip fin.

Costa Blanca shooting
Costa Blanca shooting

Arhitectura regiunii Costa Blanca este caracterizata prin diversitate, gratie oraselor turistice care se completeaza de minune. Denia aduce elemente culturale impresionate, in timp ce Javea se remarca prin peisaje de vis. Calpe surprinde prin vivacitatea portului, in timp ce Altea presara nostalgia vremurilor de odinioara, prin intermediul centrului sau istoric.

Nu am uitat nici de Albir, Benidorm, San Juan, Alicante, Santa Pola, Torrevieja, El Campelo si Villajoyosa – orase renumite pentru coloristica, bucataria mediteraneana, dar si peisajele care nu iti permit sa le asociezi cu „monotonia”.

Pe langa toate astea, ca in orice particica a Spaniei, ne vom molipsi de la veselia si buna dispozitie a localnicilor. Vom cauta, totodata, cele mai bune cadre care sa ne ajute sa punem in evidenta detaliile rochiilor noastre, astfel incat acestea sa va incante privirile si sa va ajute sa descoperiti modelele care vi se potrivesc.

Costa Blanca peisaj
Costa Blanca peisaj

Acum este timpul sa ne intoarcem la impachetat. Insa, promitem ca va vom tine la curent cu noutatile si vom povesti pe blog impresiile din calatorie. Fiti cu ochii pe Maya Fashion!