Alb – o culoare de nunta care nu se demodeaza in timp

Posted on

Textura, contrastul, o stratificare usoara ca fildesul, bleul, griul si albul perlat, toate impreuna (in doze mici) reinventeaza o culoare de nunta atemporala: alb. Astazi te inspiram cu o bogatie de flori exuberante, lumina blanda a lumanarilor, aranjamente elegante si invitatii de nunta romantice.

Astazi iti propunem o nunta haute couture concentrata in jurul culorii alb, culoare de nunta la fel de veche la fel de veche ca acest stil vestimentar (si nu numai). Vom discuta despre invitatii, buchete de flori, pantofi, tortul de nunta si alte cateva elemente care musai trebuie sa suporte atingerea haute couture. Asa ca daca te incanta aceasta tema, te invitam sa-ti salvezi aceste idei.

1. Font impresionant

Totul in jurul tau este sursa de inspiratie. Alege niste invitatii care au acceasi textura ca peretii restaurantului in care va avea loc receptia, renunta la semnele de punctuatie si opteaza pentru un scris de mana gravat pe hartia rupta pe margini.

Foto ©GREER GATTUSO

2. Flori diverse

Daca alegi ca nunta sa aiba o singura paleta de culori scoate in evidenta aranjamentele florale prin asocierea mai multor tipuri de flori. Formele petalelor, inaltimea tulpinilor si arhitectura naturala a fiecarei flori pot da fiecarui aranjament o personalitate diferita. Aici, ramurile de maslin, eucaliptul si fru7nzele de salcam ofera o aspect salbatic, usor imperfect unui aranjament clasic de ranuncul alb, crini, trandafiri de gradina si dalii.

Foto ©GREER GATTUSO

3. Stiletto stralucitori

Accesoriile sunt expresia suprema a stilului personal asa ca fa o adevarata declaratie de stil cu o pereche de stiletto stralucitori. Aceasta alegere este desigur clasica pentru o nunta perfect eleganta cu un strop de boho.

Foto ©GREER GATTUSO

4. Rochie de mireasa moderna

Avand un stil al nuntii atat de clasic, luati in calcul unele schimbari in ceea ce priveste rochia. Aplicatiile moderne de tipul paietelor pot fi un element care sa va scoata putin din tipare.

Foto ©GREER GATTUSO

5. Aranjamente elegante la mese

Chiar si cu aranjamente clasice de nunta, puteti amesteca si potrivi modele diferite pentru a obtine o vibratie mai eclectica. Cina pe o masa frumoasa din lemn in stil familiar? Lasati lemnul sa adauge o estetica organica, folositi vesela alba si asortati numerele meselor cu estetica invitatiilor.

Foto ©GREER GATTUSO

6. Lumina ambientala

Incorporand diverse forme si dimensiuni de ornamente le oferi invitatilor mai multe puncte de interes in care sa priveasca. Lumanarile inalte si subtiri, amestecate cu lumanari micute imprastiate intre elementele centrale structurate,raspandesc o lumina armonioasa si creaza un efect vizual romantic si primitor.

Foto ©GREER GATTUSO

7. Contraste naturale

Petele de verdeata ofera un contrast organic in intreaga paleta de culori luminoase, de la buchete si aranjamente florale pana la ornamentele din sala si scaunele de receptie.

Foto ©GREER GATTUSO

8. Tesaturi duci

Nu, nu vorbim despre tesaturi la modul literar, ci mai degraba la tipurile de tesaturi care aplicate la o scara mai larga oferta tortului, de exemplu, o estetica simpla dar uimitoare si accentueaza drama creata de nivelurile asimetrice si de florile artizanale elaborate.

Foto ©GREER GATTUSO

Ai opta pentru o nunta exclusiv in alb?