9 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa alegi tema nuntii

Posted on

In toiul pregatirilor pentru sarbatori, poate ca in sfarsit iubitul tau te ia prin surprindere (asta daca nu facut-o deja) si te cere de sotie. Si in capul tau de femeie lucrurile incep sa se deruleze pe repede inainte si planurile de nunta deja prind contur. Chiar daca nu va doriti o nunta tematica in sensul traditional, poate fi foarte util sa stabilitai un stil subtil pe care sa-l pastrati in minte in timpul planificarii. Asa ca in acest articol iti vom  sugera 10 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa alegi tema nuntii. Acestea te vor ajuta sa ai o imagine clara in minte si sa trasezi o directie in care sa mergeti. Speram sa iti fie de ajutor.

#1. Cine suntem noi ca si cuplu? Care sunt pasiunile comune? Ce ne defineste?

Daca ati ajuns in punctul asta, inseamna ca va cunoasteti bine ca si cuplu, ca ati construit o relatie solida si ca stiti cine sunteti si incotro doriti sa va indreptati. Porniti de la aceste intrebari si restul lucrurilor se vor contura singure.

#2. Ne dorim o nunta formala sau dorim ceva mai casual / nonconformist?

In functie de raspunsul la prima intrebare, vei gasi raspuns si la aceasta. Nunta este despre voi, despre ce transmiteti voi impreuna si despre lucrurile care va definesc ca si cumple. Asa ca ar trebui sa mergeti intr-o zona care va reprezita.

#3. Ce locuri am vizitat care au avut un impact asupra noastra ca si cuplu?

Raspunsul la aceasta intrebare va poate inspira sa alegeti o tema care sa contureze ideea voastra de relatie. Cautati prin fotografiile vechi, indentificati un moment cheie din calatoriile voastre si continuati de acolo  daca va place.

#4. Ce stil personal ne defineste pe noi?

Daca excursiile cu rucsacul in spate va definesc cel mai bine, atunci este posibil sa va simtiti destul de stingheri intr-o nunta eleganta. Si sa stati ca pe ace nu este ceva ce va doriti pentru cea mai importanta zi din viata voastra.

#5. Ce stare de spirit dorim sa cream pentru invitatii nostrii?

Va doriti ca acestia sa se simta precum la curtea unor regi, sau doriti ca toata lumea sa fie pusa pe sotii, iar distractia sa curga in tone industriale? Chiar daca nunta este despre voi, niste oameni vor fi prezenti si va doriti ca acestia sa plece acasa incantati si extenuati de cat de mult au dansat, nu? Sau poate dimpotriva va doriti ceva linistit. Si asta este in ordine. Important este sa fiti voi multumiti.

#6. Ce culori ne atrag cel mai mult?

Sunteti adeptii culorilor vii, vibrante, luminoase? Sau preferati mai degraba nuantele neutre sau inchise? Raspunsul se afla in dulapul cu haine.

Deschideti usa duapului si analizati-va hainele pentru cateva momente. Care este culoarea dominanta?

#7. Pe cine invitam la nunta?

Daca lista voastra cu invitati este alcatuita predominant de persoane tinere, cu pofta de viata si distractie, atunci poate ca o nunta formala nu este cea mai buna optiune. In opozitie, daca lista voastra este alcatuita din invitati “pretentiosi”, atunci va recomandam sa mergeti pe ceva clasic, dar de impact.

#8. Ce tipuri de activitati intreprindem ca si cuplu?

Va place sa mergeti la pescuit, mergeti des la teatru sau spectacole va place sa iesiti in oras? Toate acestea va pot ajuta sa definiti care este legatura obisnuita dintre voi doi si poate fi sursa de inspiratie pentru ziua voastra.

#9. Cum o sa ni se para toate astea peste 10 ani?

Veti privi inapoi catre această zi pentru tot restul vietilor voastre. Asa ca asigurati-va ca este semnificativa pentru voi si ca peste cativa ani nu veti regreta alegerile facute.