Ce zici de o nunta la inaltime?

Posted on

Daca tot esti nevoita sa astepti atat pentru organizarea evenimentului tau perfect, da-ne voie sa venim cu o sugestie WOW. Ce zici de o nunta la inaltime?

Nu doar la propriu, ci si la figurat.
Pentru ca sunt unele destinatii care au capacitatea de a ne face sa ne simtim high si care ne fac sa ne conectam cu acea atmosfera de vacanta care ne lasa sa fim #libere si creative, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa spui: Why not? 

Imagineaza-ti pentru o clipa…

In varful muntelui sau poate un deal cochet, intr-un loc inedit… Doar tu, el… si fotograful care sa imortalizeze aceste momente speciale.

Iar daca nu te incumeti pentru nunta propriu-zisa si nu ai cum sa-ti aduci acolo poti oaspetii, poti lua in calcul aceasta varianta pentru un shooting #crazy, cu mult vibe pozitiv.

Ingredientele ideale pentru o nunta la inaltime:

  • Da, mai intai de toate ai nevoie de curaj. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca sunt foarte multe persoane care spun ca au rau de inaltime si ca nu ar putea niciodata sa ia parte la un shooting pe culmile inalte.

In caz contrar, esti norocoasa si poti savura pe deplin experienta.

  • Un fotograf care sa accepte provocarea de a va insoti in aceasta aventura. Pana la urma, aventura consta in calatorie.
  • Ok, ok, pleci la drum, dar nu pleca oricum. Ai nevoie de cateva „ingrediente” care sa te ajute sa obtii niste cadre superbe. Unul dintre ele este buchetul de flori. De asemenea, o coronita de flori nu este deloc o idee si poate transmite ideea de „wild” & „free”. Iar daca tinuta nu include coronita, poate fi completata in maniera clasic de un voal.

Cateva dream locations pentru o nunta la inaltime:

Desertul Sedona – cine creadea ca un desert poate fi o locatie atat de spectaculoasa pentru un shooting? Farmecul acestei locatii este dat de stancile roscovane, care induc ideea de liniste.

Sau ce zici de zona pustie a Oregano? Padurea intunecata, la apus, poate crea un contrast spectaculos cu rochia ta alba, imaculata.

Lacul Louise din Banff National Park isi dezvaluie frumusetea prin elementele sale spectaculoase: muntii inzapeziti, apa turquoise si atmosfera care are nevoie de incalzire cu dragoste.

Acestea fiind zise, suntem curiosi sa stim: ai alege un shooting pentru o nunta la inaltime?