Idei pentru nunti de primavara

Posted on

Organizarea unei nunti presupune mai intai de toate atentie la detalii si minutiozitate. Si pentru ca stim ca iti doresti un eveniment special, am adunat pentru tine cateva detalii care te vor ajuta sa te bucuri de un eveniment diferit. Si iata care este lista cu tendinte nunti de primavara. Ne dorim ca tu sa fii informata, iar micile detalii sa nu se dovedeasca o bataie de cap, ci o serie de task-uri pe care sa le bifezi rapid.

Nunti de primavara – detalii pe care sa le pui usor la punct

Coronite de flori

Primvara este festita pentru ale sale flori delicate, bogate, atragatoare. De la lalele si liliac, pana la narcise, ghiocei si zambile – gradinile, locuintele si sufletele noastre sunt adesea dominante de aceste mici detalii. Insa, ce ar fi daca in loc de clasicul voal de mireasa, am alege sa purtam coronite de flori? Mici, discrete, feminine si capabile sa ne faca sa aratam precum niste zeiti imbracate in alb.

Dincolo de coronitele de flori, pentru o nunta realizata primavara, se poarta si corodintele din dantela. Acestea acopera discret frunte mireselor, fiind ideale mai ales pentru cele care au o frunte lata.

O altfel de cutie cu bani

Locul in care se asaza plicurile cu bani este adesea un aspect neglijat de catre cei care organizeaza un eveniment. Iar pentru a face dintr-un astfel de decor unul cu stil, avem noi o sugestie. Aceasta este potrivita mai ales pentru un decor vintage, in care masina de scris este un alegement central. Cutia de bani poate lua diverse forme precum: cutie postala, casa pentru pasarele, cutiute speciale si altele asemenea.

cutie pentru bani
cutie pentru bani

Aranjamente florale bogate

Se poarta foarte mult aranjamentele cu flori lungi. Acestea pot acoperi intreaga masa, fiind genul de elemente care acapareaza intreg decorul. Astfel, in afara de acestea, nu ai mai nevoie de nimic altceva pe mesele invitatilor tai.

Loc pentru frumat, cu stil

Ce ar fi daca locul pentru fumat ar deveni unul cu stil? Atat de atractiv vizual incat invitatii tai sa poata face poza acolo? Amenajeaza-l precum o terasa sau un living primitor, inserand elemente de interior precum perne, paturi, decoratiuni, flori, veioze, dar si un fel de covor. Este o idee inedita, iar paturile sunt cu adevarat folositoare pentru serile ceva mai racoroase de primavara.

Acestea fiind zise, asteptam pozele tale de la o nunta de primavara.