5 motive pentru care rochia de mireasa arata ieftin

Posted on

 

Chiar daca cumperi cu un buget limitat, rochia de mireasa va fi probabil cel mai scump articol vestimentar pe care il vei cumpara vreodata. Ar trebui sa arate ca atare, nu?

Iata care sunt cele mai comune motive din cauza carora se intampla ca rochia ta sa arate ieftin desi ai platit o suma considerabila pentru a o achizitiona. Nu iti vom prezenta solutii pentru aceste motive, ci iti vom spune prin intermediul lor ce anume sa eviti pentru ca rochia ta sa fie pusa in valoare asa cum trebuie.

#1 Prea alba.

Albul stralucitor, optic este o culoare greu de purtat. O multime de detalii care fac rochia sa fie speciala se pot pierde in fotografii, iar aspectul general se poate percepe ca sters si fad in loc sa fie perceput ca romantic si delicat.

Opteaza pentru un alb moale cum ar fi ivoriul sau alb perlat. Si nu te lasa prinsa in cursa “totul trebuie sa fie alb”. Nu este nimic in neregula sa inserezi elemente de culoare in nunta ta, chiar daca doar pentru a accentua ceva.

mayafashion-motive-pentru-care-rochia-ta-de-mireasa-arata-ieftin1

#2 Este realizata din materiale sintetice, de proasta calitate, iar broderiile sunt realizate cu o masina neperformanta

Rochiile de mireasa, in special cele stil printesa, necesita mult material, iar materialul de calitate cum ar fi matasea sau broderiile manuale sunt extrem de scumpe. De acea multe branduri de rochii de mireasa opteaza pentru materiale sintetice cum ar fi poliesterul pentru a scadea costurile de productie.

Alege o rochie simpla facuta din materiale de calitate in detrimentul uneia pompoase facuta din materiale de proasta calitate. O rochie cu o cantitate mica de dantela manuala va arata mult mai bogat decat una care este absolut acoperita in broderii ieftine. Iar daca iti doresti atat de mult acea rochie opulenta dar nu ti-o permiti financiar, ia in calcul varianta achizitionarii acesteia la mana a doua.

mayafashion-motive-pentru-care-rochia-ta-de-mireasa-arata-ieftin2

#3 Este prea stralucitoare

Vrei sa orbesti toti privitorii?!

Alege tesaturi mate. De multe ori, chiar si o rochie extrem de scumpa dar alb stralucitoare sfarseste prin a arata ca si cum ar fi facuta din saten de proasta calitate. Mai ales daca o compari cu o nuanta bland cum ar fi ivoriul. Si nu te transforma intr-un munte de pietre. Cand vine vorba de rochii de mireasa, deviza este cu cat mai putin cu atat mai bine.

mayafashion-motive-pentru-care-rochia-ta-de-mireasa-arata-ieftin3

#4 Arata ca un costum sexy de Hollowen

Daca vrei o rochie de mireasa sexy, minunat! Mai multa putere pentru tine!Intelege numai ca corsetele si alte detalii vizibile fac ca o rochie de mireasa sa arate, ei bine, groaznic.

In loc sa alegi o rochie care are si decolteu, si corsajul la vedere, si o taietura in dreptul abdomenului, alege o rochie care se bazeaza pe un singur element. Poate doua.

Nu este vorba ca toate acele elemente impreuna nu pot arata sofisticat, doar ca de cele mai multe ori nu o fac. Mai ales atunci cand cumperi pe un buget si nu iti permiti luxul de a beneficia de materiale fine si consultanta specializata.

mayafashion-motive-pentru-care-rochia-ta-de-mireasa-arata-ieftin35jpg

#5 Sanii tai arata ca si cum ar fi pedepsiti

Nu- i strivii in felul ala!

Ideea pe care vrei sa o transmiti este ca rochia ta a fost turnata pe tine, nu ca tu esti pe cale sa iesi din ea. Din fericire exista croitorii care pot face ca lucrurile sa arate mult mai bine. Nimic nu este mai important decat o potrivire corecta. Nimic!

mayafashion-motive-pentru-care-rochia-ta-de-mireasa-arata-ieftin6

Nu uita sa dai un share pentru ca si alte femei sa stie cum sa se fereasca de aspectul ieftin al rochiei de mireasa.