5 intrebari pe care sa i le pui unui organizator de nunti

Posted on

 

Sa organizezi singura un eveniment de asemenea amploare este destul de dificil si probabil iei in calcul posibilitatea angajarii unei expert care sa te ghideze in aceasta aventura teribila. Ei bine, gasirea unui organizator care are aptitudinile necesare sa te inteleaga si sa te sfatuiasca asa cum ai nevoie poate fi la fel de provocatoare ca organizarea in sine a evenimentului.

Ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu 5 intrebari pe care trebuie neaparat sa i le pui inainte sa-l angajezi. Pregateste-ti agenda si pixul si haidem la treaba.

1. Vei lucra si in ziua nuntii?

Desi te-ai astepta sa nu fie nevoie de aceasta intrebare, cu parere de rau te anuntam ca multe firme de organizat evenimente adauga costuri aditionale in cazul in care este nevoie sa lucreze in ziua nuntii. In acest caz, este bine sa iti anunti coordonatorul ca doresti ca acesta sa lucreze si in ziua cea mare. Asa te vei putea bucura de ziua ta fara a fi nevoie sa te stresezi cu livrari de ultim moment, comenzi si alte detalii de care se poate ocupa el.

2. Aveti  taxe suplimentare sau costuri ascunse?

Acest aspect iti poate da intreg bugetul peste cap. In timp ce majoritatea organizatorilor de evenimente sunt sinceri cu privire la costurile pe care le percep, nu poti fi niciodata prea sigura atunci cand vine vorba de aspecte financiare. Asigura-ti event planner-ul ca ai completa incredere in el, dar ca vrei sa te asiguri ca nu vei avea surprize neasteptate. Este o cerere rezonabila care te va feri de neplaceri si stres.

3. Aveti o lista de furnizori cu care colaborati?

Daca ai angajat un organizator pe care il cunosti si in ale carui preferinte te increzi, da-i voie sa te ghideze in procesul de selectie a furnizorilor. Iti poate recomanda o florarie exceptionala, un DJ senzational sau un restaurant foarte bun, iar tu te poti relaxa cu gandul ca cineva garanteaza pentru toate aspectele pe care le recomanda.

4. Cum fac ca nunta mea sa fie originala?

Daca iti doresti originalitate in ziua cea mare, un organizator de nunti este persoana cea mai potrivita pentru a te ajuta. Cel mai probabil are cativa ani de experienta, cu siguranta a vazut pana acum sute de nunti si stie ce este de facut pentru ca evenimentul tau sa fie unic cu adevarat. Da-i de inteles ca iti doresti cu adevarat sa iesi din cutie, si asculta sugestiile de aur pe care ti le va da.

5. Cum arata planificarea in timp?

Aceasta intrebare este de departe cea mai importanta deoarece iti doresti sa faci rezervarile din timp. Organizatorul tau ar trebui sa fie in masura sa elaboreze o schita aproximativa a intalnirilor, rezervarilor si a oricarei alta etapa care este necesara pentru a ajunge la ziua cea mare.

Ce alte intrebari i-ai pune organizatorului tau?