5 idei pentru sedinta foto trash the dress

Posted on

 

Sedinta foto trash the dress a aparut ca o replica la fotografiile clasice de nunta in care toata lumea arata impecabil, zambetul este larg iar incadrarea este perfecta. In replica, in timpul sedintei foto trash the dress nu exista pauze pentru reimprospatarea machiajul, coafura este ravasita, mirii sunt mai mult in miscare iar cadrele sunt in mare parte “nimerite” nu “planuite”.

Limitele acestei sedinte foto sunt impuse de catre miri. Creativitatea este instrumentul care ghideaza intreaga poveste iar distractie nu are cum sa fie decat asigurata. Scenariile difera de la o pereche la alta, insa noi le-am ales pe cele mai cunoscute si vi le prezentam mai jos insotite de poze reprezentative.

Meciul…de paint – ball

Fiecare femeie si-a imaginat la un moment dat ca este soldat, ca trage cu o arma si ca stabileste strategii pentru a supravietui. O sedinta foto in care joci paint- ball cu proaspatul tau sot iti poate indeplini acea fantezie si pe deasupra la sfarsitul ei rochia ta va arata ca dupa razboi.

sedinta-foto-trash-the-dress-paint-ball-maya-fashion2

sedinta-foto-trash-the-dress-paint-ball-maya-fashion

Explozia de culori

Daca esti o persoana care iubeste culorile, atunci o sedinta foto in care pur si simplu tu si sotul tau aruncati cu vopsea unul in celalat te va distra peste masura. Iar rochia ta va arata ca un curcubeu la sfarsitul sedintei foto. Ce poate fi mai vesel de atat?

sedinta-foto-trash-the-dress-explozia-de-culori-maya-fashion2

sedinta-foto-trash-the-dress-culori-maya-fashion2

Sub apa

Iubesti apa si lumea incredibila care se gaseste sub ea? Atunci o sedinta foto sub apa este tot ceea ce ai nevoie. Putin mai greu de realizat, si poate si mai costisitor decat alte scenarii, deoarece presupune o apa limpede cu o vegetatie subacvatica dezvoltata, acest scenariu cu siguranta ofera cateva cadre magnifice.

sedinta-foto-trash-the-dress-sub-apa-maya-fashion2

sedinta-foto-trash-the-dress-sub-apa-maya-fashion

Prin noroi

Foarte apreciata peste hotare, aceasta sedinta distruge aproape complet rochia de mireasa, insa ofera cateva cadre demne de premiile Pulizer. Tot ce ai de facut este sa astepti prima ploaie dupa nunta, sau sa mergi intr-o zona cu mult noroi si sadai in mintea copiilor.

sedinta-foto-trash-the-dress-in-noroi-maya-fashion

sedinta-foto-trash-the-dress-in-noroi-maya-fashion2

In natura

Daca nici una dintre ideile extremiste de mai sus nu iti surade, atunci o plimbare prin natura insotita de un fotograf poate fi decizia cea mai inteleapta. Rochia nu va suferi chiar atat de multe pagube, insa vei avea niste poze superbe de pus in rama.

sedinta-foto-trash-the-dress-in-natura-maya-fashion2

sedinta-foto-trash-the-dress-in-natura-maya-fashion

Care dintre idei iti suna cel mai bine?

Nu uita sa dai share daca ti-a placut articolul.