4 metode pentru a reduce stresul cauzat de nunta

Posted on

 

Goana dupa rochia de mireasa, locatia pentru nunta, stilisti sau dupa buchetul de mireasa se poate transforma intr-un adevarat calvar si daca nu gestionezi situatia corespunzator, se poate ca stresul acesta continuu sa iti strice nunta si chiar sa iti afecteze sanatatea.

1) Implica-i si pe ceilalti
O greseala pe care o fac multe viitoare mirese este ca se gandesc ca pot sa se ocupe singure de intreaga organizare a nuntii si refuza ajutorul din exterior. Stim ca visezi si planuiesti acest eveniment inca de mica si ca vrei sa iasa perfect pana la cel mai mic detaliu, insa nu este o idee prea buna. Trebuie sa constientizezi care iti sunt limitele si capabilitatile, analizeaza cu atentie toate sarcinile si decide pe care dintre acestea le poti delega altor persoane de incredere. Daca situatia financiara iti permite, angajeaza un wedding planner – astfel vei putea sta linistita stiind ca un profesionist se ocupa de procesul de organizare.

2) Fa-ti timp pentru tine
Iesi cu prietenele in oras, scoate-ti logodnicul la o cina romantica, fa-ti programare la masaj sau orice alta activitate care iti face placere si te relaxeaza.

3) Fa sport
Mergand la sala, pe langa faptul ca te vei relaxa si te vei simti mult mai bine, vei fi si in forma pentru ziua nuntii – doar vrei ca rochia sa arate perfect pe tine, nu? Poti incerca sa practici si Yoga. In acest fel, vrei crea un echilibru intre trup si minte si iti vei imbunatati nivelul de energie.

yoga-mirese

4) Nu uita sa mananci
Cu atata agitatie si stres pe cap, multe mirese uita sa se alimenteze asa cum ar trebui. Mananca corespunzator si cat mai sanatos posibil. Cele mai indicate sunt legumele si fructele rosii, verzii si portocalii, precum si cerealele integrale. La polul opus se afla mancarurile prajite, cafeaua si alte bauturi pe baza de cofeina.

Voi cum ati depasit aceasta problema?