4 greseli pe care miresele le fac

Posted on

 

Stresul si multitudinea de actiuni pe care o viitoare mireasa trebuie sa o intreprinda duc si la aparitia unor greseli pe care in mod normal nu le-ar comite. Daca le cunosti insa, le poti evita cu usurinta si vei avea parte de o nunta perfecta, care va lasa o amintire placuta in memoria tuturor invitatilor.

Nu te incapatana sa te ocupi singura de organizarea evenimentului
Cel mai indicat este sa apelezi la un specialist in organizarea nuntilor. Daca nu ai banii necesari pentru a angaja o firma specializata, apeleaza la mama ta si la prietenele apropiate pentru a te ajuta. In caz contrar, la un moment dat de vei simti coplesita.

Mireasa ingrijorata

Nu iti neglija invitatii
Tu si mirele veti fi cele mai importante persoane in acea zi intr-adevar, dar gandeste-te ca invitatii fac un efort pentru a va fi aproape. Drept urmare, ar trebui sa le acorzi atentie maxima. Daca invitatii nu sunt din localitate, ocupa-te de rezervarea camerelor de hotel, astfel incat sa se poata odihni inainte si dupa nunta. De asemenea, asigura-le transportul daca locatia evenimentului este mai indepartata. In timpul petrecerii, fa-ti timp pentru a vorbi cu fiecare dintre ei. Trateaza-i pe toti in acelasi fel. Astfel, vor simti ca le esti recunoscatoare ca sunt alaturi de tine in aceasta zi speciala.

Alege rochia de mireasa si pantofii dupa ce ai ales locatia si tema nuntii
Trebuie sa ai in vedere acest aspect, atat din punct de vedere al esteticului, cat si al confortului. Gandeste-te cum ar fi, de exemplu, sa mergi in tocuri inalte pe nisip, intr-o rochie pompoasa, in cazul in care nunta ta va avea loc pe plaja.

Nu apela la diete drastice
Toate femeile vor sa arate perfect in rochia de mireasa, asa ca multe apeleaza la diete drastice, infometare, tot felul de alimente si pastile care le afecteaza sanatatea. Daca vrei sa slabesti, incepe cu aproximativ 6 luni inainte de nunta, apeleaza la un specialist in nutritie si la o alimentatie sanatoasa.

Tu ce greseli ai facut in preajma si in timpul nuntii?