19 idei pentru o nunta cu tematica Halloween

Posted on

O nunta cu tematica Halloween este un prilej minunat de a insera mai multe elemente gotice in nunta ta. Si nu este nevoie sa te casatoresti de Halloween pentru asta. Orice nunta are loc in luna Octombrie poate avea ca tema aceasta sarbatoare imprumutata de catre romani in ultimii ani.

Cu toate acestea, problema cu cele mai multe decoratiuni de Halloween este ca multe dintre acestea au tendinta de a arata copilaresti sau prea comerciale, daca nu sunt facute cum trebuie. Stai departe de orice material plastic (sau luminos/ portocaliu stralucitor) cand cauti decoruri de Halloween, in schimb foloseste culori cum ar fi auriu, portocaliu, alb si negru, ca o inspiratie subtila pentru un decor ciudat.

Asta nu inseamna ca nu poti arata cateva cranii sau schelete la nunta ta de Halloween! Secretul este sa nu depasesti masura, iar cand folosesti oricare dintre aceste elemente clasice de Halloween, sa le adaugi o nota care sa se potriveasca evenimentului. De exemplu poti folosi jeleuri in forma de schelet in votca pe care o servesti invitatilor.

In galeria de mai jos puteti gasi cateva imagini pe care le-am selectat pentru voi, imagini care sunt deopotriva amuzante si elegante. Asteptam comentariile voastre in care ne spuneti care dintre ele va place cel mai mult.